Linam6868 Kızlar özele gidip devlette doğum yapan var mı ve yapacak olan var mı ben hep muayeneyi özelde oldum devlette doğum yapacam insaAllah
Mumyy Linam6868 sanırım benim de öyle olacak özel sebeplerden dolayı özele gidiyorum fakat doğum devlette olacak tedirginim
Misskokuluminikk Linam6868 ilk doğumumu özelde yaptım bunu devlette yapacagım biraz tedirginim ama mecbur
Semakacan Linam6868 ben ilk hamileliğimde özele gittim hep muayene için ama devlette doğurdum ama doğurduğum hastane de 2 kere felan gitmiştim muayeneye bence sende muayene için git doğumdan önce bi kaydın bilgilerin felan olsun
Misto Linam6868 ben tam tersi canım devlette doğum yapmak istemiyorum buyuzden ilk testlerimi kontrollerimi hep devlette yaptirsdim özelde sadece rutin kotrollerime gidiyorum ve allah nasip ederse inşallah doğumumu özelde yapıcam.
Gul76 Valla ben bütün takibimi devlette yaptim ama takip yaptigim hastane ilk doğum yasakmış bu ay ozele gittim hem kontrol hemde fiyat ogrenim bakimindan baya tuzlu geldi ama nerde dogurcagimi bilmiyorum kalmisim böyle 37haftaya gircem az kaldi
Gul76 Yenigelin543 ilk doğum uzun sürdüğü için nobetci doktor kalmiyomus oyuzden ilk doğum yok dedi 2.3 falan oluyo oda pandemiden dolayi oda suan yok demisti doktor bana
Linam6868 Semakacan Gittim salı günü suyum geldi sanmıştım oda değilmiş testler yapıldı hepsi normal çıktı şimdi bekliyorum bakalım
Linam6868 Mumyy Ben ilk hamileliğimde de muayeneye özele gittim sonra doğuma devlete gittim ebeler dogurturuyor da zor doğum olursa dktr geliyor
mcansu Linam6868 ben ilk başından beri kontrollere devlete gidiyorum. Tavsiye üzerine bir doktora başlamıştım. Şükür çok memnun kaldım hem doktorum hem yanındaki ebeler çok iyiler. Eğer son haftalarımda ekstrem bir durum sıkıntı olmazsa ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum. Yine ara ara özele de kontrole gittim bir iki kez. Su da doğum düşünüyorum eğer her şey yolunda giderse.
Haticeey Linam6868 benimde ilk hamilelik kontrollere özele gidiyorum doğum yaklaşınca devlete gidip kayıt yaptıracam doğumumu devlette yapmayı düşünüyorum inşAllah.
Linam6868 Mumyy İyide de doğumum zor olunca bağırmaya başladılar bu dogumumu başka devlet hastenesin de yapacam kızim diskisini yapmismis bana da sancin geldikçe ikin diyorlar ikiniyom ikiniyom olmuyor çok şükür sağlıkla kavuştum insaAllah oğluma da sağlıkla kavusurum 🙂