Yardima 36+3 haftalik gebeyim bugun kontrolumuz vardi 3800 gram 50 cm sezeryan istedim kendim tahlil verdim bugün. bebeğe gecmis mi diye sonucunu bekliyorum .solunum sıkıntısı vs şeyler duydum doğrumu
Cagla89 Yardima bende de 4.8 yazıyor baktım ama en son buna Nisan ayında yaptırmıştım Mayıs ayinda birkac gün tatlı hamur işi kaçamak yaptım açlık tokluk değerlerim yükselmiş olabilir tekrar yaptırsam mi acaba.. ondan sonra hiç kaçamak yapmadım
Eceee7 Yardima ben yaşamadım hic hatta tokluk sekerim 78 di doğumun olduğu gün ama diyetisyen e gore beslenmstm benim sıkıntım ödemlerim oldu
Yardima gulsahgul26 Hba1c sonucunda 6 aralığını geçerse benim en son 5 di 2 ay önce kan tahlil sonucunda yer alır
Yardima gulsahgul26 benim doktorum 6 yi gecerse endiselenmeliyiz diyor hep 6 yi geçmemesi gerekiyor diyor gayet iyi senin
Yardima Cagla89 gebelik sekeri olan anne adaylarinda su fazlalığı iri bebek erken dogum riskleri var olabilir
Yardima Cagla89 aynen olabilir canim benimde suan iri bebek ama şekerden değil kendi genetik iriligi diyor işte sonuclari takip ediyoruz insallah 1 temmuzda planli sezeryan olacak bir sorun çıkmaz