SumeyyeBaltaci Sevimlianne_adayi benim bat 22si canım ama bu ay da yüksek ihtimal olmamıştır çünkü şehir dışına ailemin yanına geldim ondan yumurtlamaya denk gelme ihtimali yüksekti fakat o şansta bende yok zaten 💁♀️😁
Babykuzucuk Sevimlianne_adayi yaa benim bugündü aşırı derecede ağrım oldu malesef ilaç içtim dayanadım fakat henüz bişey gelmedi. Ama adet ağrım yani ben bu ay elendim
Zeyna27 Sevimlianne_adayi klomen kullandım yeni iğne oldum bugün başladım günlerimi değerlendirmeye sende durumlar ne canım
Sevimlianne_adayi Zeyna27 valla benim de yarın veya yarından sonra olmam lazım bende 4-5 Haziran yumurtlama idi femera kullandım bakalım hayırlısı diyorum artık☺️
Sevimlianne_adayi Zeyna27 yaptım canım bir silik çıkıyor bazen çizgi çıkmıyor karışık bende anlamadım ki yarın sabah yapacağım ilk idrar ilke ona göre de kadın doğuma gidicem
Sevimlianne_adayi SumeyyeBaltaci aynen bende de şans yok onca test yaptım silik silik varla yok arası idi bugün kahverengi akıntı geldi
SumeyyeBaltaci Sevimlianne_adayi yerlesmedir inşallah canım bir kaybim var benimde şubat ayından beri deniyoruz ama hala hamile kalamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🙏🙏