blue5 Kizlar merhaba Trendyoldan anne yani besik alip memnun kalan var mi fiyatlar disariya gore bayagi uygun geldi bana ama kararsiz kaldim.
Merve8126 blue5 heyner ahşap beşik aldım ben çok katileli geldi henüz kullanmadık ama kurulumunu yaptık
Aysnn3705 blue5 anne yanı olmasa da trendyoldan civilin sayfasından park beşik ldım ben indirime girmişti çok da güzel geldi eve gelnce kurdum baktım hemen gayet iyi parçları tam eksik çıkmadı hatta bebek arabası ve puseti de bu şeklde aldm
DamlaNur29 blue5 200 tlye bi beşik vardı bende ondan alıcam ilk oğlumun beşiği duruyor hala yatıyor ahşap beşik onada ucuz bişe alcam sonra abiisinin yatagına geçer diye düşünüyorum park yatak herkes öneriyor ama kullanıslımı bilmiyorum
Huzurmelegim_28 blue5 joel baby katlanabilir aldım 429 tl 2 günde hemen geldi hatta eşim açarken bi parçasını kırmış aradım gönderdiler biz yaptık ilgileniyorlar şuan için beğendim evi küçük olan için iyi her yerede taşınabilir bebeğim gelince kullanıcaz az kaldı
hayalsu Merve8126 ya eşimde büyüyen beşik bakıyo ben emin olamıyorum basit duruyo internetten fotolar
Ygmr15 Merve8126 merhaba acaba 60 /120 olan ölçüyü mü aldınız ben de onu düşünüyorum ve ne kadara aldınız suan 850 civari alsam mi acaba bilemedim 🤷♀️
Asyaayaz1 Trendyol değil ama instagramdan bebekonfor sitesini tavsiye ederim beşikleri geniş ve çok kaliteli biz sepet beşiğini kullanıcaz o sitenin👌
Asyaayaz1 hayalsu biz ayriyeten büyüyen beşik aldık odasında yatırmak için sepet beşiği yatak odası için büyüyen beşik oda takımını vivenseden aldık