DemetCeylan Sezaryen olacaklara ben gecelik tavsiye ederim. Pijamalarımı hiç giymedim hep gecelik giydim. korkulacak birşey değil gerçekten. Ben karnıma bastırdıklarında çok acıdığını hatırlıyorum bir de ilk ayağa kalktığında zorlanıyorsun. Ama sonrasında gayet ayaklandım. İkinci gününden beri bebeğimin altını değiştirip emziriyorum. Geceleri de hep benimle uyuyor. Şimdi 8günlük olduk😊 korkmayın mutlu gidin sonra herşey güzel oluyor
Milababy Ben 3 gün önce sezeryan oldum tavsiye panik yapmayın sakin ve rahat olun.dogumdan 3 - 5 saat sonra sizi yürütecekler kendinizi salmayın mutlaka yürüyün 2 adım dahi olsa rahatlıkla tuvalete girin idrarınızı yapın ve en önemlisi gazınız gelirse sakın utanmayın sıkılmayın cıkarın gazınızı. Simdiden hepinizi allah kurtarsın bir an önce meleklerinize kavustursun rabbim
Gnc16 Nidaa34 nıe goruyolarkı sonucta onluklee gırıyosunn sonrada amelıyat ortusu ortmuuolarmı tır tır tıtrıyosundur heralde cıkıncaa bıde ben aralıkta dogum yapcam
Nidaa34 Gnc16 Ben sondanın ameliyathanede anesteziden sonra takılmasını istedim için dolayısıyla soydular tamamen. Örtüye gelince onu hiç görmedim baygın olduğum için 😀😀😀
Gnc16 Merveksgn ya bu sonda olayı nasıl oluyorr odaya geldkten sonra cıkartırlarken alttan muayene flan oluyomu kanamana bakmak ıcın
Nidaa34 Gnc16 odaya geldikten 6-7 saat sonra çıkarıyorlar sondayı ayrıca doktor sonda çıkmadan alttan muayene ediyor karnına bastırıyor kanı boşaltmak için
Merveksgn Gnc16 hemşireler gelio içindeki pis kanı temizlemek için karnına bastırıplar ve sonra sondayı cıkarıolar benm cok korkupdum sondayı cıkarma olayından ama karnına bastırma olayı daha agır olduğu için sonda pek etkilemedi beni
melike0710 Gfrn canım ben söylediklerini aktardan aldım 2 gün önce sezeryanla doğum yaptım yapılışı nasıl? direk kaynar suya atıp ıhlamur gibi mi demlencek???
Gfrn melike0710 evet canım ıhlamur gibi aynı tadı kötü ama söyleyim bende içiyorum günde 1 2 bardak midem alt üst oluyor :)) Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
melike0710 Gfrn ayy çook teşekkür ederim gerçekten 🤗 içmeye başladım tadını da beğendim diyebilirim 😁 sütün bol olsun canımm 😘
Zuhrenasyazici Annecik35 benim karnım çok büyüktü canım eee sezeryan da da karın normal doğumdan daha çok kalıyor ve yaranıza doğru sarkıyor ve çok rahatsız ediyor yürümenize bile engel oluyor ama geniş bir kumaş parçasıyla sarıp bağlarsan çok rahat ediyorsun canım