Elfu Normal doğum tarihim 3 ağustos fakat gittiğim doktorların hepsi farklı günlere sezeryen için tarih veriyor biri 26 temmuzda diyor biri 15 temmuzda diyor ben anlamadım hangi tarihte olmalıyım ki ilk kızımda 39.haftada alımdım sezeryene zorunlu olmustu
canserko Elfu genelde 38+1,2,3,4,5,6 da alınıyor da beşki sordugunuz doktorlar kendi izin-tatil günlerine göre size gün vermiştir malum yaz ayı
Elfu canserko 22si demişti vayram olacak diye 26 ya aldı diğeride direk 15 teömuzda alalım dedi şaşyım kaldım bana kalsa 😁doğumum basladıgında alsınlar o doğym sancısını tatmak istiyoeum iljinde yasamadım o stresi
Elfu canserko bencede iyi de bakalım bu sefer gideceüim doktor kacında diyecek 😁daha hastane ve doktora da karar vermedim
Elfu depsizoo haşlanmış yiyemiyorum anca sahanda kırıp yiyebiliyorum diğerlerini de yiyiyorum bu ara bir dahaki kontrolde bakayım kac kılo aldı
canserko Elfu karar vermediniz mi iyi ya acelesi de yok zaten hahahkjdkaj😂 şaka bi yana saglıklı dogumlarınız olsn🌹
depsizoo Elfu Haşlanmış dedimde farketmiyo gerçi yumurta işte ha muz falanda var kilo sldıran ama tam hatırlamıyorum başka ne vardı