Onsekizinciharf canım bu panik atak ben bu anlattığınızın iki katını yaşıyordum dilim büyüyordu sanki yutkunamıyordum, ayaklarım yere basmıyordu bir sürü hastalık bende varmış gibi korkup internetten araştırıyorum ve karsıma çıkan ilk ölümcül hastalık bendeymişcesine yaşadım yıllarca biraz terapi ve izle tedavisi aldım bir müddet söyle böyle iyi geldi sonra bıraktık tekrar oldu sonra ictim hamile olduğumu ögrendim şimdi yapman gerekeni söylüyorum.
Öyle bir an geldiğinde asla yerinden kalkmıyorsun ne kadar kötüde olsan burnundan 4 saniyede nefes alıyorsun ama karnını sisirerek göğüsün şişmeyecek sekiz saniyede aldığın nefesi veriyorsun ve kalbine yaklaşarak sakin ol hep oluyorsun basladım gene diyorsun aklından o an yaşadığın şeyi bir şekilde çıkartıyorsun hemen birini ara telefondan sohbet et gerekirse . Bunu yapamayacağına inanıyorsan dene mutlaka. Bir kese kağıdı edin marketten veya yumurta poşeti gibi birşey balonda olur muhtemelen sma kese kağıdı daha iyi nefesini ver Sisir indir sisir indir hava almasın agzındaylen çok ünlü bir psikiyatri söylemişti ve gözlerime inanamadım gerçekten çok iyi geliyor :)