belisslinaa Saçını boyatan var mı hamileliğin son iki ayında? Ben boyatmak istiyorum ama doktoruma da sormadım kontrolüme iki hafta var soranlar var mı doktoruna?
nuniturkmen belisslinaa ben boyadım 6 aylıkken acıcıda kullandım doğal boyada degildi bebeğim gayet sağlıklı cok şükür sadece acıcı boğdu beni bıraz acık alana cıktım
naz_tugce belisslinaa benim dibim bembeyaz geldiği için rahatsız oluyordum doktora sordum izin verdi doğal boyaya 5 aylıktı boyattım şimdi 7 aylık geçenlerde yine boyadım
Siibeell belisslinaa bugün sordum doktoruma, boyatabilirsin ama gebelikte 2 defa hakkın var bence son aylarına dogru boyat dedi doktorum, tabi ki her doktor farklı söylüyo ama
Suleasyaa Doğal boya ile boyanır diyorlar son aylarda ama riske girmeyin eğer çok rahatsız olmuyorsaniz. Sacim bembeyaz geziyorum 😂 33 haftalık olduk doğsun boyarım inşallah
Tgbkrm-21 3 aylıktan sonra doğuma kadar doğal boya ile kac kere boyanabilir saç acaba benim beyazlarım cok boyattiktan iki hafta sonra hemen cikiyor da🙈 suan 21 hf oldum bir kere boyadım ona gore yine boyamak istiyorum doğuma kadar beyazladikça 🙈
Tgbkrm-21 Siibeell yaa ay o zaman çok kötü benim saçım iki hafta sürmüyor ki bende kontrole gideceğim zaman sorarım artık doktoruma 😊
Mavi87 belisslinaa canım boyatma bence. Belki birşey olmayacak boyatınca ama oladabilir. Kimyasal sonuçta.. Beyazları kapatan rimel gibi boyalar oluyor ondan alabilirsin.