Neslibt72 Merhaba hanımlar . Bebek fikrini düşünmemeye çalışıp 7/24 zihni onda olanlar burada mı?😂 regl beklediğim gün 2 temmuz. İnşallah sağlıkla regl olmamda güzel haberler alırım tabiki. Burada hep konuşulan bir konuydu meryem suresini okumak. Bende bugün başladım inşallah her gün okumayı planlıyorum . tabiki her şeyi tek bilen ve her şeyi nasip eden rabbime sığınmak her zaman ihtiyacımız olan bir şey ama böyle çaresiz hissettiğimizde daha çok başvuruyoruz galiba.. eşlik etmek isteyen var mıdır? Veya meryem suresini okurken mucizevi tatlış bebiş haberleri alıp paylaşmak isteyenler de yazabilir güzellikleri birbirimizle paylaşmak adına.. 💕💃🏻💃🏻
hdyogz Neslibt72 Bende meryem süresini okuyup gebe kalanlardanım😊 bu arada ben 1 tane meryem süresi 1 tane de yasin süresi okuyordum Rabbime sonsuz şükürler olsun 13 haftalık olduk 🤲🏻 Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Civcivim000 Merhaba, benim de 3 temmuz. Genel olarak reglim düzenidir, hayırlısı. İnşallah güzel haberler alırız o zamana kadar. Ben de okumak isteyip sürekli erteliyordum sizin vesilenizle başlamak isterim 😊
Neslibt72 Civcivim000 her şeyden önce tabili hayırlı şekilde olsun bu haberlerimiz ☺️ Bende sürekli erteliyordum bide her gün okuyacak olmak nefse zor geliyo 😂ama birkaç gündür gene çok taktım kendi içimde bu konuya o yüzden iyi gelir diye başlıyorummm
Neslibt72 hdyogz aminn ne kadar güzel rabbim nasip etmiş inşallah kolayca geçer süreciniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 💃🏻💃🏻💕annemde bana hamileyken 9ay boyunca her gün yasin okumuş ve çok sakin bir çocukmuşum gerçi huyum öyle ama etkilemiş olabilir mi bilmiyorum 😂
hdyogz Civcivim000 Amin inşaallah Allah razı olsun Rabbim bu mübarek cuma gecesinin hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤲🏻🤲🏻
Civcivim000 Neslibt72 benim de bir tanıdığım hamileyken 1 yasin okumuş her gün, bebeği maşallah çok akıllı insancıl bi bebek hamile kalırsam o şekilde devam etmeyi düşünüyorum ben de nasip olursa
Civcivim000 hdyogz ah bir harekete geçebilsem neler yapacağım da bu pandemi süreci basiretimi bağladı tamamen hiç bir şey yapma isteği yok içimde, hayırlısı 😄