Bilge80 nilaylaylaylay Mardin parkta izin vermiyor normal Doğumda çünkü sancı odası ile doğumhane bir olduğu için
Onur_Mine Cihanpolde genelde Mem Arjen yada Bülent bey tercih ediliyor ama gerçekten çok fazla yoğunlar ve hastalarla pek fazla ilgilenemedikleri söyleniyor. Cihanpolde gidilecek bence en iyi kadın doğumcu Enes Bil hasta yoğunluğu diğerleri kadar çok değil ve gerçekten çok ilgili her sorunuza itinayla cevap veriyor, çok sakin ve güleryüzlü ayrıca sezeryan ameliyat olanlar da Enes Beyden ayrıyeten daha çok memnun benim de üç haftam var sezeryan olacağım olduktan sonra da tekrar yazarım ;)
seri Onur_Mine Allah yardımcınız olsun inşallah selametle yaparsınız doğumunuzu. Normal doğum olmuyor muydu sizin yoksa Sezaryen i siz kendi isteğinizle mi tercih ettiniz
Melisayenerli Onur_Mine canım sezeryan oldun mu odalar 2,3 kişilik diyorlar dogrumu acaba birde doktor gelırse ayreten ücret alınıyormuş dogrumu ya çok merak edıyorum
Onur_Mine @Seri#İkinci çocuk olduğu için ilkinde açılma hiç olmadı sezeryan oldum mecburen ikinciye normal doğum deneyebiliriz dedi ama açıkcası korkuyorum normal doğumdan bunada o yüzden sezeryanda karar kıldık, çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Melisayenerli Ezo35 ya ben birseyi çok merak edıyorum canım odaları tek kişilik degilmiş 2,3 kişi kalıyormuş birde doktor kendi dogum. Yaptrırsa ayrı ücret alınıcak demişler dogrumu
seri Melisayenerli kuzenim sezaryen oldu cihanpolda. odalar tek kişilikmiş yani kendi kaldığı oda tek kişilikmiş en azından onu biliyorum. Kendisi memnun kaldı ancak bebeği 41. Haftada doğmasına rağmen 33 gün hastanede tutuldu nefes sıkıntısı enfeksiyon gibi sorunları var denildi.