atlasinannesii Bi kaç gündür hastanedeyim bu gece taburcu edildim enfeksiyon ve sırt ağrısı şikayeti ile gittim hastaneye haftam daha 35 ’di doktor ilk başta bebeğimin 37 göründüğünü iri bebek olduğunu söyledi bi onun şokunu yaşamıştım şok diyorum çünkü 34.haftada her şey yolundaydı 35.haftada ne ara 37 olmuştu ki sonra enfeksiyon değerlerime bakıldı sol sırt ağrım vardı böbreklerden şüphelendiler ürolojiden ultrason a her türlü tarama yapıldı ama sol böbrekte bi sıkıntı yoktu sağ böbrek aksine sıkıntıydı doktor stend takalım rahatlayıp rahatlamayacğnn garantisini veremem dedi bu da tamam enfeksiyon değerlerim için serum bağladı 3 gün boyunca 1000lik 12 tane ve tabiki parol onları da yedim antibiyotik de verildi enfeksiyonun düşmesi gerekirken enfeksiyon değerlerim ilaç aldıkça çoğalıyordu doktorlar bunu bulamadı neden çoğaldığını sevk verin dedik antibiyotik i değiştirip bi kaç gün daha izleyelim seni dediler inanın bende o güç kalmamıştı parol u bilirsiniz en düşük dozdaki ağrı kesici ne ağrım geçti 3 gündür ne uyku uyuyabildim ne de yemek yiyebildim inann yediğim her lokma dışarı çıkıyordu anidn gelip gidip serum ve parol taktılar. Kanlar idararlar havada uçuştu ama ne geçen enfeksiyon ne de ağrı vardı en son bugün sevketmek yerine emar çekilmek zorunda olduğumu söylediler nedenini sorduğumuz da böbrekler için dediler böbreklerin deki sorunu daha ney bi şekilde bilmiyorlardı üstelik bardak son noktaya gelmişti bende 12 serumun üstüne ellerim kollarım şişmişti en sonunda çıkışımı istedim yarın sabah özel ya da araştırma hastanesine gidicem küçük bi ilçede yasamak çok zor siz siz olun tek bi doktorla yetinmeyin
Ela20 atlasinannesii rabbim.sifa sağlık versin hem sana hem bebeğine tez zamanda iyileş inşallah çok geçmiş olsun
Hossada atlasinannesii çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Iyi doktorların elinde şifa bulursunuz Inşallah. Bol su için. Moralinizi yüksek tutun.
Erni34 atlasinannesii merhaba enfeksiyon dediğiniz crp mi yüksek benim de bi ara öyle olmuştu covidden şüphelenmişti dr test yaptılar mı inşallah değildir 🙏
atlasinannesii Adakbebek2020 hâlâ sırt ağrım var mide bulantım olmasına rağmen yemek yemeye çalışıyorum yarın başka bi doktora giricem inşallah kurtulurum
aslanreis Çok çok geçmiş olsun 😞 neden bulamamışlar enfeksiyonun sebebini çok saçma hamilesiniz bide dayamışlar ilaçları
atlasinannesii aslanreis inanın anlayamıyorum ya anlamıyorsunuz beni sevk edin daha iyi yerlere sinop un ilçesinde yaşıyorum maddi durumum da var sevk verseler samsun a araştırmaya neden 3 gündür yedim.ben bu ilaçları tek korkum bebeğim ona bi şey olmaması için dua ediyorum inanın kendi canım zerre umrumda değil
atlasinannesii Ela20 Allah razı olsun tüm zor durumdaki hamileler inşallah iyileşir sağlıkla evlatlarına kavuşurlar insallah
aslanreis atlasinannesii olur mu siz iyi olucaksınız ki bebeğinizde iyi olsun onun size ihtiyacı var hayatı boyunca 😊 Allah şifa versin bebeginizide saglıkla kucagınıza alın inşallah 🙏
atlasinannesii Hossada tek icebildigim su 5 litreye yakın su içiyorum temizlensin diue ama 3 gün ya insan 3 gün boyunca iyi gelmeyen serumları yer mı
atlasinannesii Erni34 covid testi yapmadılar değerlerimi aşağıya attm benzer durum yaşadıysanız yardımcı olun lütfen
AkademisyenAnneee atlasinannesii Covid testi yapmadılar mı ? Covid belirtisi gibi duruyor . Benimde tüm tahliller temizdi meğer kovidmişim
Erni34 atlasinannesii crp benim de 40 civarlarıydı kan değerlerimi tam hatırlamıyorum ama düşük demişti dr oyüzden viral bi enfeksiyon dan şüphelendi covid testi yapıldı ama negatif çıktı daha sonra kendi kadındoğumumcum 5 günlük antibiyotik verdi daha sonra tekrar test yapıldı crp düşmüştü
AkademisyenAnneee atlasinannesii Bence hemen covid testi yaptır bende de crp yüksekliği vardı aman ihmal etme. Onlarda ne biçim doktormuş ilk akla gelmesi gereken kovid testi olması lazımken böyle saçmalık mı olur . Bu arada değerlerin gerçekten çok çok kötü hemen covid yaptır ki en azından ona göre farklı bir yol izlersin
atlasinannesii AkademisyenAnneee yarın araştırmaya gidicem erkenden eğer giremezsem özele gidicem çünkü gerçekten artık canıma tak etti sonucları gordunuz o kadar antibiyotik serum nereye gitti de benim değerlerim 2 katına çıktı anlayamıyorum
AkademisyenAnneee atlasinannesii Bilmiyorum ama vücudunuz çok fena sinyaller veriyor kan değerleriniz bu şekildeyken bir gün bile durmayın evde . Hem bebek hem sizin için büyük risk
Dlr__ Bende şu an aynı sıkıntıyı yaşıyorum, sırt agrısı kaburga ve kaburga altımdaki boşluga vuruyor, miğde bulantısıda var. Hic bişey bulamadılar. Bebekte sıkıntı yok cok şükür. Serum falan iyileştim ama gozlem icin hastanedeyim
atlasinannesii Dlr__ ben serum yedikçe kotulesiyorum şimdi evime geldim yeminle yüzüme kan geldi resmen sabah yeni bi hastaneye gidicem inşallah bir an önce iyilesirim