miniginannesi3 12 +6haftalığız şu an ama belimden kuyruk sokumuna kadar ağrı sizlerde böyle bi sey oldu mu kızlar ama ilk zamandan beri var neredeyse😑
Afracim miniginannesi3 sürekli ayakta kakıyorsanız veya sürekli oturuyorsanız olması normal yatar pozisyonda kendinizi dinlendirmeniz gerekiyor. Eğer zaten dinleniyorsanız doktorunuza başvurun lütfen
Sulebebek miniginannesi3 oturunca ağrı korkusuna kalkamıyorum. Makatta ağrım hep oldu. Kahvaltıya oturayım mesela kalkarken ağrım olacak diye korkuyorum tören gibi kalkıyorum
Minigimm0611 miniginannesi3 Bende de var ama 30. haftada falan basladı kuyruk sokumu ve sağ kalça kemiğim
Hb4634 miniginannesi3 ilk başlarda bendede çok olmuştu denge merkezi değişiyor vücudun şimdi 32 haftalık olduk o ağrılar omuzlarima çıktı çok zorlama kendini süpürge yapmak özellikle ağrıyı arttırıyor
Brgl35 miniginannesi3 ilk zamanlar bende de vardı 24 haftaligim 1 aydır yok geçti ilk zamanlar oluyor sanırım
Sabihanur1 miniginannesi3 idrar testi yaptırdınmı bende 10 haftalıgım idrarda enfeksiyon çıktı ondan oldugunu düşünüyorum bol su ve ilaç içince geçti
Rumeysare 16.Haftadan beri çekiyorum bu ağrıyı 35.haftaya geldim oturmuyorum desem yeri var yatakta dönmek bile işkence
mrveknblt miniginannesi3 21 haftalığız, 10. Haftadan beri var. Genellikle çok ayakta kalınca yorulunca oluyor.