Mortaleks1 Kızlar boyum 1.72 ve 78 kiloyum ilk düşüğümde kasım ayında hamile kalmıştım ve o zaman 67-66 falandım sonra pandemi sıkıntı üzüntü derken 80 e yaklaştım aslında bu kiloyla da hamile kalmak istemiyorum ama sizce 78 engel midir hamilelik için
Yaagmurr Mortaleks1 76 ile hamile kaldım 83 ile doğum yaptım doğumdan hemen sonra 10 kilo verdim kilonuz gayet normal
EsmaaaaMeva1 Deniz59 bende aynı 98le hamile kaldım 94 kiloya düştüm şuan 20 haftlğz 95 kiloyum doktorum ve sağlık ocağındki ebe kilo alma dio
Hilalgk Bnde o kiloda hamile kaldım canım boyumda senin gibi ama hamileliğe engel değil bnce rahatım gayet ilk zamanlar kokudur hassasiyetir bazı insanlar veriyor kişiden kişiye değişir ama daha kilolu hamile kalanlar da var oyle düşün
Mortaleks1 Hilalgk çoğu kişi 20 kiloyu rahat koy 100 olursun muhabbeti yapıyor korkuyorum ama sanırım kilolu hamile kalanlar daha az kilo alıyor dikkat ettikleri için
Beste0636 Mortaleks1 daha yeniyiz ilki düsük oldu yine aynı kilomdaydım suan 8+2 yiz 82 83 gidip geliyorum
Mortaleks1 Nurtrky henüz doktor kontrolü falan olmadık 5 aydır deniyoruz bu ay inşallah vardır diyorum ama eşim aklıma soktu o da kilolu aynı boydayız o 90 kilo. Belki kilo yüzünden olmuyordur diye düşünüyor artık
damlaacaglaa Mortaleks1 eşim 100 kilo. 190larda boyu. Pandemiden 10ar kilo aldık biz de 🤷♀️ ben de 167 781 kiloyla hamile kaldım. 36.haftamdayım 91 kilo oldum
aysenur11 Bende 3 yıllık evliyim 1.59 boyunda 77 kg yim doktorum kilo yüzünden hamle kalamıyorsun diyo diyete başladım bende