superisiii Kızlar merhaba öncelikle şu an ultrasona göre 16. Haftamızdayız ve Karsta yasıyoruz su an. Bayramdan sonra detaylı ultrason zamanımız geliyor ve malesef burdaki cihazlar yetersiz. Doktorumuz erzuruma yönlendirdi 1 ay sonrası için. Sorum şu erzurumlu anneler süreç nasıl isliyor nasıl yaptırdınız ne yapmam lazım direk randevu alıp gitsem yeterli olur mu ? Yardımcı olur musunuz rica etsem 😊
Merve_Sa superisiii atatürk araştırma hastanesinde hocalar proflar var canım genelde metin ingeç yada ragıp atakan al ilgileniyor detaylı ultrasonla sabah erken saatte gelip vezneden fiş kestirmeniz gerekiyor daha sonra doktorun kapısının önünde sıraya geçmeniz gerekiyor randevu sistemleri yok ama gelmeden bir gün önce arayıp diğer gün hocanın hastanede olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim
superisiii Merve_Sa yanıtınız için çok tesekkür ederim 😊 vezneden fis kestirin demissiniz ücretli mi acaba varsa ne kadar ona göre hazırlıklı gidelim
Merve_Sa superisiii rica ederim canım ne demek ben 2-3 ay önce 200-250 tl civarında bişey vermiştim sanırım çok emin değilim zatenn şuan normal muayenelere de zam gelmiş tam bişey diyemem canım ☺️
Tubbbbbbbbb Merhaba univeristede perinatalog Metin İngeç var ama hastalarina ozel Muayanesinde bakiyor 450 tl ucreti cok gzel inceliyor bilgisi cok iyi nette numarasi var 2,3 gun onceden arayip randevu alabilirsinz
Shrbnarslan superisiii canım şimdiden randevu al çünkü ayrıntılı ultrasyon için randevu almak çok zor ben Erzurum’da yaşadığım halde çok geç muayene olabildim senin daha zamanın var şimdiden al
superisiii Shrbnarslan tabi alcam da doktor 182 yi ara dedi riskli gebelik bölümü yapıyor dedi ama erzurum hakkında pek bilgim yok açıkçası ondan devlet yapıyor mu peki
superisiii Shrbnarslan şehir hastanesine mhrs den mi randevu alınıyor baktığımda bölge eğitim ve araştırma hastanesi çıkıyor sadece hastane olarak