Asyamira sehri_hzr manuel olanlar genelde süt toplamak için lazım oluyormuş bende henüz almadım elektrikli olanlar evet pahalı ama kiwinin elektrikli pompasına bakmanızı tavsiye ederim yorumları gayet iyi fiyatı da 150 civarında ☺️🙏
Deletedmom_5 sehri_hzr wee baby eltim kullanıyordu diger markalari denedi memnun kalmadı bende o yüzden kendimede wee baby aldım
Merinosunannesii sehri_hzr wee baby nin elektrikli olanını aldım aklın varsa elektrikli al canım evet manuele göre pahalı bendr böyle düşünerek gittim Manuel aldım chicco markasının sonra ne oldu dersin sağarken elim kopuyordu o ayrı birde üstüne mastit oldum memelerim oldu davul sağıyordum inmiyordu şişlik ateşim çıktı 39.5 dereceye sebebide sütü iyş boşaltamamışım halbuki bitene kadar sagıyordum mecbur gittim elektrikli aldım çok şükür birdaha olmadım mastit anlayacagın cok para harcamayayım derken boşuna 100 liraya bir pompa almış oldum kaldı öylece şimdi elektrikliyi kullanıyorum büyük kolaylık
Suleasyaa Mochi markasini öneririm. Gerçekten çevremdeki herkes inanipmaz memnun Manuel olmasına rağmen elinizle sürekli pompa yapmak zorunda değilsiniz göğsüne tutturup bırakıyorsunuz kendi kendine süt damlıyor içine. Bende Mochi aldım bu kadar ovuldugu icin
sehri_hzr Merinosunannesii ay teşekkür ederim geçmiş olsun öyle yapayım direk o zmn elektrikli herhangi birini alayım o zmn
Merinosunannesii sehri_hzr wee baby alabilirsin lansinoh alabilirsin sana kalmış cebindeki paraya ben wee baby den cok memnunum tavsiye ederim
Ecaglaagt Ben bugün kiwinin aldım henüz kullanmadım ama yorumlarda herkes çok memnundu ona güvenerek aldım.