mucizemsin-21 Kızlar sata göre 32 haftalığım ve 1700 grama yakın dedi doktorum çok zayıf geldi bana doğuma 2 buçuk kilo olurmu ki bide ne zamandan sonra hızla kilp alıyorlar 😇
Ccff3435 mucizemsin-21 bunu bende merak ediyorum 31 haftalıkken 1.716 gr dı doktor normal dedi ama zayıf mı acaba :)
Arzuli mucizemsin-21 valla benim 35.haftadan 36. Haftaya geldiğimizde bebek resmen 500gr almıştı şok olmuştum nasıl bu kadar hızlı alabilir diye
Kuyumcu mucizemsin-21 benmde 32 de 1660 gram benmkı baya mınnak ama erken dogum rıskımızde var ıkıyı goruruz ınsallah
Ates21 mucizemsin-21 benim ki 30 dan sonra hızlı kilo aldı canım şuan 34 oldum çok fark ediyor son aylarda kilosu
mucizemsin-21 Ccff3435 ya burda arkadaşlar paylaşıyor maşALLAH iyi kiloları ama bana benimkide az geldi
Whiteswan mucizemsin-21 evet burda hep 2 kilo usttu duslyunca bende uzuluyorumda takmamak lazim bak bizim hemen hemen ayniymis benimde 31+3 1670
mucizemsin-21 Arzuli doğdumu şuan peki canım yani ultrasonda dediğiyle uyumlu mu çıktı diye sorcaktım😇
Selma33 33+5 günlüğüm bugün kontrol vardı 2400 gr olmuş sıpam valla yiyin bol bol su icin ben bi kilo almışım bi ayda ama oglusum çok güzel gidiyor kilosu
mucizemsin-21 Selma33 suyu zaten abartılı içiyorum su içmekten yemeğe yer kalmıyor ki rahat 10 litre içiyorumdur akşama kadar 😂
Arzuli mucizemsin-21 yok şimdi de 37 haftalık oldu daha 17gün falan var bakalım bu hafta kaç kilo almış olacak almasın diye birşey yemedim bu hafta hala alıyorsa da demekki alacağı varmış diyeceğim