luna55 23 haftalık hamileyim 3 gün önce acillik oldum böbreğimde büyüme olduğu bebeğin baskı yaptığı söylendi grade 2 seviyesinde.doktorlar bekle dayanamazsan stent takarız diyolar ağrısı kendiliğinden geçen varmı haftam küçük sonuna kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum
havva0917 luna55 merhaba ilk kızımda aynı sıkıntıdan 20 gün hastanede yattım. Stent takıldı virüs kaptım kızımı 35. Hafta sonunda sezeryan ile aldılar. Size önerim o haftalarda ağrıya dayanmak imkansız oluyor ben maalesef çok geç fark ettim. Stent takılacaksa şimdiden taktırın derim. Doğuma rahat girin. Ve doktorunuza kesinlikle uyuşturup uyuşturmadığını sorun beni uyuşturmadan taktılar çok acılı. Şuan ikinci kızıma hamileyim yine büyüme var sürekli baktırıyorum Allah sonumuzu hayretsin. Yavrularımıza sağlık versin.
Demir06 luna55 benimde sizinle aynı haftalarda teşhis koyuldu 2-3 derece dedi doktor.Şimdi 31 haftalık oldum.Bol su ve dinlenmek iyi geliyor.
luna55 Remziye_2121 ürolojiye görünmelisin ben 3 hafta önce rutin kontrol için baktırdım bişey çıkmamıştı şimdi ağrıdan duramıyorum
luna55 havva0917 sordum kaç tane doktora lokal anestezi yapacaklarını söylediler.ağrı geçme diye korkuyorum burda okudum stent takıldığı halde ağrısı geçmeyenler oluyomuş
Demir06 luna55 tam geçti diyemem ama süründürmüyor,yorulduğumda çok ayakta kaldığımda artıyor.En son 2 gün önce gittim doktora dayan stent takmayalım dedi,dayanamayacak kadar değilim baya hafifledi ilk xamanlara göre.