HappyMom Hamilelikte Kilo Alımı Sayıları Nasıl Yorumlayabiliriz? Kilo Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler Aylara Göre Kilo Alımı Hamilelikte Fazla Kilo Alımı Kilo Alımınızı Nasıl Kontrol Altına Alabilirsiniz? İçerikler Linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2021/06/17/hamilelikte-kilo-alimi/
SansliAnne HappyMom ben 20. Haftadayım ve hiç kilo almadım aksine 15 kilo verdim halâ da veriyorum.. 🤭
Pirincveannesi HappyMom 43 ile hamile kaldom şuan 28 haftalığız normalde 29 olmamız herekiyo ama 1 jafta heriden geliyoruz 😢 luan 57 kiloyum ama sizler gibi bendede çok fazla belli değil aldığım kilo 🤭
Mne_Serra HappyMom 59 kg ile baslayan yolculuğumuz 76 ıle son buldu😂 62 günlük bir bebeğim var ve giden 14 kg 😂
Semaemre28 Busragmc ben de 17 haftalığım hiç kilo almadım. Hatta hiç mide bulantım kusmam falan da olmadı. Ben kilolu hamile kaldığım için doktorum da ben de çok memnunuz şimdilik. İlerde illa ki alacağız ne kadar az alsak o kadar iyi
Ozgepoyrazaden Hafta +5 kilo ile devam ediyorum . Bebeğim 2,5 kilo . Plesenta ve suyunda ortalama 2 kilo olduğunu düşünürsek hiç kilo almadım 😂
Makbule01 Bende hamile kaldığım günden beri bir kilo almışım şuan 6ci ayindaydim 23+3 günlük ama doktorum 22 diyor
Melih_funda 22 haftalığız 48 ile hamile kaldım suan 56yım sözde ama ne karnım çok belli nede kilom nerde bu kilo ben anlamadım 😂🙈
Busssy Melih_funda Valla bende 48 ile kaldım suan 55 kiloyum ve 21. Hafta içindeyim. Karnım az belli gerisi nerde bende bilmiyorum😬
kcnr pinartonguc ay bende 52 ile başladım 11.haftadayım 53.8 olmuşum 🤭aynı kiloyla başlamışız hızlı mı alıyoruz ki normal mi ?
Aysenurmom 17 haftalığım 5 kilo aldım doktorum çok uyardı aşırı fazla almışım :( şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum kilo kötü ya
Asl_glr Aysenurmom bende de aynı durum ayda 2 kilo ala ala ilerliyorum resmen hic şaşmiyor o ay az da yesem cokta yesem yine o 2 kilo geliyor dogurunca veririz artık napalimm :)))
muges44 Aysenurmom Yaaa hiç deme aynı dertten yakınıyoruz. Bende ilk 3 ay hiç almadım 4.ayımdayım şuan 1 ay içerisinde 4 kilo almışım doktorum beni fena haşladı😂 ama neremden almışım hiçte belli değil…
Almi4134 Mervesb brnim de ayni bu şekilde ama doktorum bana kilo alımına dikkst et dedi fazla gordu :/
Sudemom SansliAnne yüksek tansıyonyondan dolayı benımde tuZu tamamen kestı doktorum suan 33 haftalıgım 4 kılo verdım hıc kılo almadım bebek 2300 gr gayet ıyı
Fatmaceyhann SansliAnne canım ben 2 haftalık hamileyim doktora gittim de doktor bana dediki tam hamile olduğun belli deil dedi daha erken olduğu içinmi acaba bana Bi bilgi verirmisin
sidika_123 Yaaa bende kilo almayıp aksine gün geçtikçe kuruyanlardanım😆 bebek gelişir demi yaaa tek korkum bu.
belkis2 sidika_123 gelisir cnim hic merak etme ben ilk 5 ay hep kustum gunde en az 1 kere falan kusyordum. Ona ragmen geiimi guzel gitti 6 aya kadar hic kilo almadim aksine verdim 6 aydan sonra cifter cifter cikiyor kilolar bebek senin vitaminlerini aliyor merak etme. Fakat senin vucut sagligin için vitaminleri aksatma 😊
Ozgepoyrazaden ozg01 bu gün yediklerimi saysam bir insan midesi bunları nasıl alır dersiniz. Ama 32. Haftama kadar bir fiil ayakta çalıştım . Onun etkisi de vardır illa ki.