Woman Kızlar kaçıncı haftada gebe pantolonu giyilmeli? Hamile kalmadan öncede biraz göbüşüm vardı 🤣 şimdi biraz daha çıktı normal pantolon giymiyorum zaten
ilkgozagrimhavinim Woman 2 tane hamile pantalonu aldım yeni yeni giyiyorum 4,5 aylık hamileyim. Ama benim göbüşüm çok çıktı. 1 beden büyük aldım ki sonuna kadar kullanabileyim. Belleri lastikli zaten ayarlayabiliyosun.
Woman zehranurr bende de var 1 tane beli lastikli ama sanki sıkıyomuş gibi hissediyorum ya 🤣 elbise daha iyi bana göre şu an ama bakalım
Brcnk ayda giymeye başladım rahat olsun diye. 38 beden giyiyorum normalde 40 beden aldım şu an 7. Aydayım hala giyiyorum☺️
Lulemom Aya gircem hamile kıyafeti olarak hiç bişi almadım. Kendi bedenimden 2 beden büyük tayt almıştım lcw den. 5. Ayımdan beri onu giyiyorum. Zaten tayt olduğu için vücudunun şeklini alıyo sıkmıyo da bol da gelmiyo gayet rahatım. Elbiselerde zaten sorun olmuyo.
Woman Lulemom evet hamile taytları çok rahatmış yarın gidip alıcam hem hamile pantolonu hem hamile taytı 🤣tayt zaten genelde de daha rahat 🤣
Mavi34 Woman 18.haftadayim ilk defa bugün giydim artık oturunca belimi rahatsız etmeye başladı normal pantolonlarım
hanimhanimcik Woman benim 15 hafta gibi pantolonlarım olmamaya başladı giyemedim hiçbirini o zaman 2 tane hamile pantolonu almıştım zaten yaz geldi elbise giyyorum çoğu zaman ama pantolon gerçekten sorun oluyor kapanmıyor🤣🤣 yine de aldım değiştire değiştire giyyorum
Woman hanimhanimcik benimde pantolonlarım hep likralı ve yüksek beldir yüksek bel olduğu için toparlar zayıfta gösterirdi baya 🤣🤣 ama şimdi giyemiyorum biraz sıktığı için 🤣 kemer de kullanmayı özledim aklıma geldi şimdi 🤣🤣🤣
Hafizeplt Woman bende hamile pantolonu giyemem diye almadım 28+1 deyim hamile taytı aldım bi tane onu giyiyorum arada onun dışında elbise hoşuma gidiyo🥰