Fatma_kalkan Ben gebeliğimin 11. Haftasındayım akşamları bulantımla birlikte karnımda çok şişkinlik oluyor. Nezaman biter mide bulantım 😪🤰
Akoalalover Fatma_kalkan doğuma gideceği gün bile kusanı duydum Allah yardımcınız olsun genelde 3-4. Aylar arası gidiyo 🤷🏻♀️
Fatma_kalkan Bttll Akşamları oluyor sabahlarıda oluyor ama hemen bişeyler yemem lazımki geçsin ilaç kullanıyorum
Fatma_kalkan Akoalalover evet onuda duydum ben inşallah biter diye bekliyorum mide bulantısı halsizlik aşırı var mide bulantısı için ilaç kullanıyorum oda uyku yapıyor
Mom0871 Fatma_kalkan 16 haftalığım biraz azalma oldu ama ilacı bırakınca tekrar başlıyor inşallah geçer diye ümit ediyorum bende 😔
Fatma_kalkan Songulll123 rabbim sizinde yardımcınız olsun 8. Aydasınız ve hala geçmemiş nediyelim Rabbim hamiş annelerimize yardım etsin 🙏
Sali3 Fatma_kalkan 17 hafta gibi kusmalarım geçmişti ama şuan 32. Haftadayım mide yanmasına döndü ve asla geçmiyo. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok zor
Fatma_kalkan Sali3 kusma geçsinde yanmasına razıyım demek istiyorum ama insanın gerçekten neresi agrıyorsa canı orda rabbim yardımcımız olsun 🙏
sseydaa34 Fatma_kalkan kişiden kişiye değişiyor hiç kusmayanda var doğuma girerken kusanda bu tamamen sizin bünyenizle alakalı genel olarak bildirilen 14-16 haftalarda bittiği ..umarım geçer fakat biri geçse başka birşey başlıyor 🙂
Fatma_kalkan sseydaa34 öylede işte mide bulantısı gerçekten çok farklı uykudan uyandırıyor yanii zaten her hamile çekiyor bu bulantıyı herkesin bünye farklı ama işte okadar şikayetçi annelerimiz varki😪 tek istediğim hemen geçmesi
Merve6954 Fatma_kalkan 21+5 haftalık hamileyim hala geçmedi 😢 herkes bir olmuyo tabiki ama 🤷🏻♀️ bitsin diye dört gözle bekliyorum ilacla duruyorum ilac içmeyince hayat duruyo benim için 😔
Fatma_kalkan Merve6954 bende bi ümit bekliyorumki çok zorlanıyorum ilaçla durabildiğim kadar yoksa duramıyorum. Rabbim yardımcımız olsun bütün hamilelerin
gamze1126 Fatma_kalkan benim 7. haftada basladi yaklaşık 5 hafta sürdü 11+3 gibi birden kesildi şükür. suan 17+5 iz bidaha da olmadı
Fatma_kalkan gamze1126 ayy keşke benimde geçse 5 haftada başladı hala devam ediyor ilaç içsemde fazla faydası yok sizin ne güzel bitmiş kesilmiş ohh
gamze1126 Fatma_kalkan evet ben şanslıyım o 1 ay da zor gecti 3 kilo verdim ama iyi de oldu kilolu kaldim çünkü. teyzemin bi arkadası da hamile 7 aylik olacak nerdeyse yeni azalmis daha. Allah yardımcısı olsun herkesin
Bgmnrdmr Fatma_kalkan 17+4 bugüne kadar prilam kullandım ara ara bırakıyordum yine bulanıyordu bugün de deniyim dedim dün gece icmedim tamamen bulantim geçmiş bakalım bir kaç gün içinde geri gelmez inşallah 😊
Fatma_kalkan Bgmnrdmr bende onu kullanıyorum akşamları sabah ama bulandınmı bulanıyor ister istemez geçmesini ümit ediyorum inşallah bianda geçer
Ballimiz Fatma_kalkan benim çok berbattı bulantılarım sürekli serum takıyordum 15-16 hafta olunca geçti
Fatma_kalkan Ballimiz ilaç kullanıyorum ama yinede çıkacagı varsa çıkarıyorum kuru bulantı çıkarmadan rahat edemiyor midem bende bu ay gittiiğimde doktoruma söylicem ilaç artık işe yaramıyor.