Hellobaby2 Hanımlar çok duydum doğumu kolaylaştırdığını da var mı acaba içen, sonrasında doğum yapan? 39.haftamdayım ve doğurmak istiyorum da artık😅 başka neler var yada içtiğiniz son haftalarda ?
Mom789 Gec bu yontemi canim tutmadı bende valla artık biri bisey önersin doğsun bu bebeler ya off Hurma Iliski Squat Sicak su Yuruyus Merdiven Ananas Ahududu cayi Çömelip kurbağa yürüyüşü Zıplama Bunlari 2 haftadır yaptım yok baska yol öneren olursa açığım 😂😂😂😂😂
Yasemnnnnn Mom789 al benden de o kadar kafayı yedirtcek bu kız gece sancidan kıvranıyorum sabaha kadar duş squat pilates topunda zıplama yapmadığım şey kalmıyor doktora gidiyorum tık yok sancı manci hak getire 🥴🥺😭
Hellobaby2 Mom789 aaayyy kuzum beni özetlemişsin resmen 😂😂🙈 vallahi şu yazdıklarını hergün yapıyorum hatta hergün zeytinyağıyla perine masajı bile yapıyorum. Bebeğin kafasıda çatıya yerleşmiş dedi doktor geçen hafta. Eee hani hocam 😂? Her sancı girişinde havaya zıplıyorum sevinçten aha geliyor diye hep fıs 😀
Mom789 Yasemnnnnn 😂 ya bu sene noluyo bu bebelere anlamadim her postta anneler doguramadigindan dertli 😂
Hellobaby2 Yasemnnnnn ya sorma bide geceleri öyle bir ağrı sancı vuruyor ki diyorum aha doğurucam. Sabah oluyor hiç bişeyim yok 😅 ay kafayı yicez sonunda