Cicekler Hamileliğim boyunca hiç balık yiyemedim son ayımdayım vicdan yaptım balık bulamıyorum bari konserve ton balığı yiyeyim dedim ama zararı var mı bilemedim
Nurtrky Cicekler yasak değil ama önerilmiyor hoş ben bugün yedim ayda bir zararı olmaz demişti doktorum
Mavi34 Cicekler konserve ürünler yenmiyor gebelikte. Bom ve şok.marketlerde dondurulmuş balık oluyor bende onlardan yiyorum arada. Birde madem yemesiniz hic omega 3 içeren vitamin alabilirsiniz eczaneden
naz_tugce Cicekler canım ben ilk 3 ay kendimi zorladım yedim daha sonra doktora ben dayanamıyorum midemi rahatsız ediyor dedim omega3 kullanmaya başladım Keşke erken davranıp takviye alsaydın ilk aylarda özellikle yemek gerekiyormuş diye biliyorum
MommySharkdutdutdutut Ton balığı konserve oldugu icin onerilmiyor 😚 ama bu marketlerde dondurulmuş baliklar var 🤭
Mom789 Benim bildiğim ton balığı yasak bana yasak demisti ama canim çekseydi 1 2 çatal yerdim ben cunku her yasak deneni canim çektiği oldu ben tatmak için yedim nefsimi koreltsin diye.ama balık yiyemedigin için ton balik yiyeceksen yeme
Mom789 Cicekler bende sevmem balık hamilelik boyuncada hic yemedim ben zaten vitamin balık yağı kullanıyorum ordan alsin besin değerini bebis yapcsk bisey yok yiyemiyorsan zorlama bence
Ezgice0 Cicekler Mavi34 keten tohumunda balıktan çok omega 3 varmış ☺️ ben hamilelik öncesi severek tüketiyordum ama hamilelikte önerilmiyor malesef ☺️
Mavi34 Ezgice0 evet hamilelikte yenmiyor diye biliyorum bende ama omega içerdiğini bilmiyordum teşekkürler 🌺