Tugce1910 33 haftalık anneler nasılsınız çantalar hazırlandı mi neler koydunuz beşiği nasıl aldiniz☺️
Asyaayaz1 Tugce1910 33+1 çok şükür Cumartesi günü çantasınıda hazırladım kafam rahat💃🏻Yatak odası için sepet beşik tercih ettik odasını büyüyen beşik olarak mobilyasını aldık rabbim hepimize kullanmak nasip etsin🤲
Asyaerciyes Tugce1910 herşey hazır çantayı hazırlamadım henüz ev temizliği bitince onuda hazırlayacağım inşallah beşik kızımın var ikeadan almıştık kızıma oda aldım beşik oğluma kaldı 🙂
2bebekbirana Tugce1910 Kız ne çantası 34. Haftadayim daha ne kıyafetleri Yıkadım ne ütüledim daha alacaklarım da var 🥺
01-adana Tugce1910 33 haftalığız herşey tamam bı kaç eksık dışında yıkayıp ütülenecek daha yapmadım henüz beşik olarak yatak odasına park beşik aldım büyüyünce oda yapacağım inşallah Allah herkese sağ Salim kucağına almayı nasıp etsın 🙏
Tugce1910 Asyaayaz1 33+6 haftalıgiz cantamiz hazır ☺️oda yapmadik büyüyen beşik aldık yatak odamıza koycam Allah’ım isteyen herkese evlat versin hamile olanlari kurtarsın rabbim 🤲
Asyaayaz1 depsizoo evet evet abartmadım valla hastahane zaten 5 dk uzağımda lazım olursa gelip eve alsınlar😂😂
2bebekbirana Tugce1910 Benim 2. Gebeliğim olduğu için sadece kıyafet,emzik bebek ihtiyaçlarını fln aldım. Ayriyetten kapı süsü fln yaptırdım ama ztn zor olanda ufak şeyler her seferinde bir şey unutuluyor 🤦