betul-11 leyla-kaya42 muayene 190 tl ödüyorum hastahanenin doğum paketi var isteyen onu alabiliyor doğuma kadar ve doğum masrafını kapsıyor.
betul-11 Karanfill riskli gebeliklerde verdiği oluyor ben bi yoğun kanama yaşamıştım hafta sonuna denk gelmesine rağmen sürekli aradı ilgilendi ben çok memnunum cok iyi ve sıcak kanlı kanlı doktor asla terslemez yanına oturtur merak ettiği ne varsa sor der.
cavidanb minikturta yıllardır kadın doğum hastanesindeydi 1 yıldır medicana da gebelik takibimi kendisi yapıyor çok memnunum
Baysey Ahlahanim ben cok memnunum, farabi ye gidiyordum memnun kalmadım, Zehra hanım oldukca ilgili ve cok güzel bilgi veriyor. Muayene ücreti 115 tl
mavi_kus Jule merhaba ben de Hacer hanıma gitmeyi düşünüyorum, detaylı usg fiyatını falan biliyor musunuz acaba
Eylulunannesi-2 anything alıyorlar cnm özellkle özele gdersen. Özel e gdemessen bile dogum evi direk alıyor. Nye geldn bile demiyorlar.
mavi_kus Jule hııım çokta pahalı değilmiş detaylının ücreti, peki sancı odalarını falan gördünüz mü duş falan var mı
Baysey mavi_kus benim doktorum anıtta ama detaylı ultrason İcin büyüksehir hastanesi Müslüm beyi önerdi, detaylı ultrasonu riskli gebelik uzmanlarının yapması tavsiye edilir dedi 350 TL dedi
minikturta cavidanb ya ahahaha gerçekten mi 😂 demek ki bakmakla görmek arasındaki fark dedikleri bu olsa gerek 😂
diamond2635 anything hikmet karabacak konyada çok ünlü bir doktordur.Ben konyadan ayrılalı üç sene oluyor.bir araştırın derim