Masalinannesi1 Kızlar bi kızım var 5 yaşında şimdi ikinciye hamileyim tam 10 haftalık. Cinsiyet erkek hissediyorum sizler ne hissediyorsunuz 😊 Kızımda yaşadığımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum içime de hep erkek doğuyor bakalım sağlıklı olsun inşallah 😊😊
_biranneadayi Masalinannesi1 ben de 10+3 haftalığım kız istiyorum ama erkek hissediyorum bakalım kısmet bize de süpriz olacak😊
Mom72626 Masalinannesi1 kızım da kızın olduğunu rüyamda görmüştüm. Ben 18 haftaya gireceğim yarın cinsiyetimiz erkek ilk hamile kaldığım gün erkek olduğunu hissetmiştim 😀
marbling10 Masalinannesi1 benim de ilk hamileliğimden çok farklı geçiyor,ilki kızdı şimdi herkes erkek bence diyor. Ama ben bugün bir anda kız hissetmeye başladım( bugüne kadar hissedemiyordum hiç)
Meryemce92 Masalinannesi1 Benimde kızım 5 yaşında 2. Hamileyim 6+1 günlük. Benimde farklı geçiyor ama hep bi kızım daha olacakmış gibi geliyor😅😊
Wasssaap 10+4 olduk bugun esim ve benim disimizda herkesin bir hissiyati var biz hissetmiyoruz 😂 Hangisi olursa kabulumuz😍
Aslinur Masalinannesi1 bende 10 haftalığım rüyamda erkek çocuk görüyorum gönlüm den geçen hep kız ama sanki severkende oğlum diye seviyorum çok garip duygular içerisindeyim sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz 🕊💕
bebegim42_ Masalinannesi1 ilk hamileliğimde kız hissediyordum malesef kürtaj oldum şimdi ikinciye hamileyim aşırı derecede erkek hissediyorum rabbim hayırlısıyla herkesin kucağına almayı nasip etsin
Egemence Masalinannesi1 benimde 3 yaşında bir oğlum var bu hamileliğimi çok ağır geçiriyorum oğlumda anlamamıştım bile bende o yüzden kiz olacakmış gibi hissediyorum ama :) hayırlısı bakalım sağlıkla gelsinler