SosyeteMantisi https://resimyukle.io/r/YMJFEZ4NDM adet bitiminden beri hep bu şekilde koyu çıkıyor çatlamada yok neden olur bilgisi olan yazabilir misiniz 🌸
tontirik SosyeteMantisi 7. Günde yumurtlama olmuş. 4 gün sürmüş sanırım. Yada bi gebelik testi yapın. Hamile olabilirsiniz
Purpura26 SosyeteMantisi Canım bu kadar koyu çıkması mümkün değil. Üstüne görmüş olabilirsin. Gebelik testi yap mutlaka. Çok meraklandım inşallah vardır 🌸
SosyeteMantisi Melehat45 9 gün var adetime bişey belli olmaz diye yapmadım daha olabilir mi böyle bişey
Melehat45 SosyeteMantisi ben geçen ay adetime 5 gün kala öğrendim kimyasal oldu ama sonuç olarak 5 günde çıkmıştı bı kaç gün daha bekleyip yaparsan daha iyi sonuç alirsin
SosyeteMantisi Melehat45 çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun Rabbim isteyen herkese en kısa zaman nasip etsin inşAllah 🙏 Bende 4 ay önce düşük yaptım
SosyeteMantisi tontirik çok teşekkür ederim canım 🌸 inşAllah gebelik vardır çok istiyorum dua edin lütfen kimin duası kabul olur belli olmaz ❤️
Melehat45 SosyeteMantisi amin inşallah sana da geçmiş olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 😔
tontirik SosyeteMantisi inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 😇🙏 bize de haber ver hamileysen 😍
SosyeteMantisi Purpura26 üstüne görmede kahve veya açık pembe lekenme oluyor diye duydum normal kanama olmuyor diye duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum ama inşAllah vardır canım suan biraz heyecanlandım 😍 eve geçtiğimde ilk işim test yapmak olucak ❤️
tontirik SosyeteMantisi normal adetinden daha farklı olurmuş. Çok az adet görürsün mesela. Yada lekelenme şeklinde olup biter. İnşallah vardır yaa 🙏😍
Purpura26 SosyeteMantisi Benim kuaförüm de öyle demişti. Yani 3 ay üstüne görmüş o bir de 😃 normal adetide 3 gün sürdüğü için fark etmemiş. Eğer gebelik testinde olumlu çıkmazsa mutlaka bir doktora git
Melchem SosyeteMantisi kistte olabilir yada lh değeriniz hormonlarınızda yüksek olabilir. Cünkü hamilelik oluncada artk bi noktadan sonra t çizgisi siyahlaşıyor