Dering Canlarim merhabalar canim cok cig kofte istiyor ama yemeyin diye soylenti var ne yapmaliyim sizce😇😇 yardimci olursaniz cok sevinirim❤️
Melisacaaglar Dering ben fazla olmayacak şekilde yedim 20li haftalarda şimdi 32 oldum mide yanmamdan dolayı giyemiyorum
Hilal-95 Dering ya benimde çok istiyor eşim 2 kes aldı kavga ettim minnacık yedim içinde çiğ et varmı diye sorarak almış ama illaki çiğ yumurta vardır evde yaptrıcam bende çok seviyorum 😔
Dilekcnkn Dering Ben yiyorum valla hiç takılmam öyle şeylere canım ne çekerse de yedim bugüne kadar tabi bu benim kendi görüşüm ☺️
Dering Melisacaaglar valla oyle tatlim azicik tadina bakip nefsi koreltmek lazim😍😍😍 afiyet bal seker olsun🧿❤️
Dering Kucukmucize ooh super tatlim ne guzel afiyet olsun❤️ İçimi rahatlattım valla çok teşekkür ederim😍😍🧿🧿
Dering Hilal-95 dogru diyosun canim benim illa ki cig yumurta vardir :( ama yinede azicik yiyelim 🙈🙈🥰🥰🧿❤️ Allah buyuk🙏🏼😍 nefsimizi koreltelim yeter :)
Hilal-95 Dering aynen öyle valla minacık yedim iki kez bende🙈 sonra vicdan azabı çekiyorum allahın izniyle inşallah bişey olmaz 🥰🙏🏻
Krtalzyn Dering çiğ yumurta ne arasın çiğ köftede hazırların da sıkıntı yok arada canın çekerse ye çok zorlama mide yanması yapar
Dering Hilal-95 hic bisey olmaz olsn canim sen olumlu dusun olumlu olsun😍😍 minik bebisin cani istemis biz napalim🤗🤗
Addile Dering hazırlarda yasak zaten çiğ et çiğ yumurta yazmışlarda sanmıyorum ya ne alaka çiğ yumurta bende yiyorum baştan beri
Dering Addile oyle mi ben bilmedigim icin sordum cok tesekkurler icimi rahatlattiniz cok sagolun🙏🏼🙏🏼😇
melekanesi Dering canım 17 haftalığım 3 defa etsiz çiğ köfte yedim. Kayınvalidem yaptı yada dışarıdan aldım. Çok şükür bir şey olmadı.
Dering melekanesi ooh masallah masallah afiyet bal seker olsun canim benim🙏🏼🙏🏼❤️❤️ Icime sindi o zaman azicik bende yesem sorun olmaz cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz😇😇
melekanesi Dering teşekkür ederim canım 🥰 nefsi çekiyor insanın. Az da olsa ye. Dışarıdan yiyeceksen az yemeye dikkat et. Sonuçta nasıl yapıldığını bilmiyoruz.