minicikanne Atesbeyinannesi Banada daha çatı muayenesi yapılmadı. Bu hafta inmesi lazım artık dedi. Yürüyüş yap dedi. Normaldede hareketliyim ama yetersiz kalıyormuş illa yürüyüş şart diyor. Bilmiyorum inmezse nolacak yorum yapmıyor doktor.
Atesbeyinannesi minicikanne benimki de hiç yorum yapmadı zaten dün son muayene günüymüş 6 aylığına hastaneden gidiyormuş haftaya 40.haftam olacak günüm doluyor başka doktora randevu aldım aynı hastaneden bakayım o ne diyecek
Dunyayse Tugcemre08 ilk defa böyle ağrım var ve karnm taş gibi bebek topluyor kendini ☹️ tabiki suya oturdum diye mi yoksa tesadüf mu oldu bilmiyorum ama belim resmen kırılıyor
Atesbeyinannesi Mom789 inşallah inşallah valla ne normal doğum korkum var ne sezaryen hangisi hayırlısıysa o olsun ama en istemediğim önce sancı çekip sonra sezaryen ağrısı çekmek 🥺
Umuhn minicikanne bugün sezeryan günü aldım 5temmuz a verdiler. Nasıl dayanicam bilmiyorum belime sancı giriyo sürekli
minicikanne Umuhn valla bende çok sırt, bel, kalça ağrısı çektim. Hele şu son ayım çok zorluyo beni. Normal doğum istiyorum ama daha ne olacak o bile belli değil benim. :( Hayırlısıyla gelsin bebeğiniz.
Ladybird25 minicikanne soooonnn 25 gün kaldı bugün çok zorladı beni ayaklarım ve belimin ağrısı bakalım ne olacak rabbim herkese zamanında doğumlar nasip etsin inşaallah
Busra2706 Balbebe benim de son 10 ve 4 gün önce girdi bebeğim kanala son anda döndük sezeryandan :) umudunuzu yitirmeyin sumo squat tavsiye edebilirim çok işe yarıyor.
minicikanne Busra2706 Ay inşallah benim bebişte girer ya 🥲 Yürüyüş ve squat yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğiniz. 🥰
Balbebe Busra2706 çok teşekkür ederim inşallah benim bebeğimde girer hayırlısıyla kucağımıza alırız Allahım bir avazda doğurmayı nasip etsin
Dunyayse Tugcemre08 canımı yakmicak sicakliktaydi hla devam ediyor bel ağrım . Cumartesi çatı muanesi var salı günü acilmam yoktu bakalım fark olucakmi bende çok merak ediyorum
Dunyayse Tugcemre08 çok durdum dersem yalan olur karnım çok büyük ayaklarım taşımıyor pek😂 10 dakka duş başında 10 dakka duştan çıkarken durdum belime de bol sıcak su tuttum . Eşime de şuan masaj yaptiriom öyle ki ağrım var