Miniikanne Irm_brk12 banada o aylarda dıyolardı bune benım gobegım senınkınden buyuk falan dıye sımdı goren dogum ne zaman dıyo 8 aydayım daha mıllet dogurdum dogurcam sanıyo hıc kımseye kulak asma sen iç karın buyuk olanılır hem cok cıkmazsa catlagında cok olmaz hareketlerın fazla kısıtlanmaz
Zeyno78 Irm_brk12 Benim üçüncü hamileliğim. 36 haftalığım aman aman büyük karnım yok. Bana da diyorlar karnın çok küçük. Millet konuşuyor işte.
ivmenas Irm_brk12 ben 4 aylikken 6 aylik gibiydim belli olmamasi daha iyi. Annem bile gebelik tarihimi yanlos hesapladigimi dusunuyordu dbdjsks hayir ben yanlis hesaplamis olabilir de her ay doktora gidiyoruz yani 😃
EsraEse Bende 31 haftalığım yemek yemişte tuvalete çıkamamış gibi karnım 😂 iç karnım geniş dedi drmuz
gulleerr Ben 48 kiloydum hamile kaldığımda. 7. Aya girerken daha anca yemek yemişim de karnım şişmiş gibi duruyordu. Şimdi 37. Haftadayım yuvarlanıyorum:) diyeceğim o ki bebiş büyüyeceği zamanı biliyor sabır ☺️
ylzsa Irm_brk12 bitane kadın alakasız yani ilk kez gördügüm biri diyim size karnın nerde hani diyince şok olmustum dedim ne alaka yani sey diyor vitamini mi almıyosun acaba dedim gayette saglıklı hersey yolunda kdın hesap sorar gibi karnın nerde deyince agzının payını verdim bende 😅
Irm_brk12 ylzsa iyi yapmissin büyük olsa onada laf edecekler küçük olunca da ediyorlar insan kalp kırılır mi diye dusunmesi lazim
surelitta52 Irm_brk12 Çok normal dert etmeyin, karnım her iki hamileliğimde de 6. aydan itibaren çıktı o da yavaş yavaş. 😊
minikturta Irm_brk12 iç karnınizla alakalı bir durum benim 31. Haftadan sonra çıkmaya başladı ondan önce bisey yoktu hamile olduğumu bile anlamıyorlardı 😂😂😂 kuzenim 38 kilo ile hamile kalmıştı 10 kilodan fazla kilo almıştı ama karnı küçük bir top gibiydi 9. Ayında bile😂 yani bünye değil de iç karınla alakalı bir durum 🥰
minikturta halaycibasi evet 38 😂 doğumdan da sadece 2 kilo kalmıştı onda biz ona çubuk kraker diyoruz rüzgar çıktığı zaman bize tutunarak giderdi ahahahah😂
damlaacaglaa Irm_brk12 benim 25.haftamda bile göbeğim yoktu. 30dan sonra bi anda çıktı. Şimdi top yutmuş gibiyim 😊