Ozge890 Bebegim sürekli göğsümün altına doğru çıkıyor galiba poposu poposunu dayiyor rahat edemiyorum 2gundur sürekli kendini saga tarafa topluyor normalde cok nadirdir ama bu son 2gundur acayip kendini saga tarafa topluyo sizde oluyor mu 38 haftaligim🤔🤔
Htcyalmanci Ozge890 bugün 36. Haftadayım bende iki gündür sağ tarafıma toplanmış şekilde uyanıyorum göğsümün altında bir şişlik şeklinde ben uyanınca geçiyor
Melisaalagoz Ozge890 o toplanmayla birlikte sancı girerse kasıklarınıza o zaman doğum sancısı olarak nitelendiriliyo benim doktorum oyle söyledi o toplanma olduğun da kasıgına ağrı girerse dakikaları say dedi aksi halde büyüdüğünde yeri daraldığındada böyle olabiliyomus canm
Kezbanka Evet bebeğin toplanması kasılma oluyor. Doğumun başlaması için kasılmanın düzenli olması gerekiyor. Düzensiz ise korkmayın daha vardır 😉
Irm_brk12 Kezbanka ben 20 haftaligim oncesinde de oluyordu top gibi sert oluyordu karnimin bazen sag bzen sol bazen ortası neden?ki
Kezbanka Irm_brk12 Ara ara olması çok normal yalancı kasılma deniyor onlara. Ama eğer 5 dakikada bir yada 3 dakikada bir oluyorsa o zaman doğumun başlayacağının habercisi oluyor.
Arzu3981 Irm_brk12 Allah korusun olmasını istemeyiz tabi ki ama. Olmayacak diye bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi düzenli olmaması önemli.
Mom789 Yasemin_in68 😂😂😂😂😂 yok canim dogurmakmi o da ne 😂😂 ben böyle devam sanıyorum 😂 biz böyle devam edecek bence dur bakalım yarın kontrol var suni için zorlucam doktoru 😂
Yasemin_in68 Mom789 ahahah yok yok zorlama bence çevremdekiler de 40 ı geçip normal doğum yapan o kadar çok ki bence bekleyelim 41 e kadar bi sakınca olmadıkça sence ??
Ozge890 Melisaalagoz kasıklsrimda değilde belimde şiddetli ağrı var ilişkiden sonra oluyodu sabah hafifdi simdi artı ayırt edemiyorum acaba iliskiden mi sancilarim çoğaldı yoksa şey sancisi mi
Mom789 Yasemin_in68 ya ben bekleyemem ki ayyy dayanamam 1 gun bile zor geçiyor 😂 bide kilosu arttıkça sezeryana donecek diye tırsıyorum doktor zaten hemen sezeryana donme kafasında rahatlık diye
Yasemin_in68 Mom789 senin bebiş kaç kg benimde 3500 gr çıktı 3 gün önce doğuma kadar 3800 4000 gr olur dedi (40.haftaya)