Kucukmucize Daha bi kaç gün önce sormuştum soruyu ama her ağızdan bi ses çıkıyor .Kafam karıştı emzik alacağım alma direk çoçuğa emzik mi alıştıracaksın vs.direk alıştırmayacağım ama yine durmazsa vercem.Sizce
Kksll Kucukmucize bence sen buna kendin karar ver bir çocuk için en doğru kararı annesi verir eğer buna ihtiyaç duyuyorsan dene
Biranne2meyve Kucukmucize 2. Hamileliğim kimseyi dinleme ben yapmadım pişmanım çocuğum emzik gibi kullandı beni 2 yıl boyunca ne versem de almadı sonradan şimdi doğar doğmaz emzik vericem ben bibs emzik alıcam kauçuk daha makul geliyor bana
BirMuallime Kucukmucize sana kalmış bi şey canım ben her ihtimale karşı almıştım indirime girince kullanmak zorunda kaldım elimde vardı kullandım açıkçası.bana kalsa kullanır mıydım hayır ama bazen ihtiyaç oluyor işte planladığın gibi gitmiyor her zaman
Meltem_ Kucukmucize vallla ben kendi adıma direk vercem emzik bana rahatlık gibi geliyor herkesin kendi bileceği iş tabiki ama kimseye kulak asma benim kocam çok karşı mesela şey diyor çocuğun ağzına pilastik şey mi vercen 😅 benim kaynanam dünya iyisidir ama kocam kötü kaynanayı aratmaz 😅
Kucukmucize Biranne2meyve hadi ya işte bende evde olsun zor durumda kalırsam vereyim diyorum her ağızdan bi ses çıkıyor ondan sizlere sorayım dedim
Biranne2meyve Kucukmucize bence şu şekilde yapabilirsin alıştır ama uyku geçişlerinde kullan ama sadece emince maddesiyle insanı herkez bişey söyler zaten o Allah’ın emri ama çocuğa bakacak olan sensin ve sadece emerek uyuyan çocuk kadar zoru yok zor ayrıldı hala uykumuz sorunlu
Kucukmucize Biranne2meyve evet her agıZdan birşey çıkıyor.Allahtan emzik alcam dedim.Teşekkür ederim fikir için 😊