Hatce06 Dryoz bende ayak yanması yok bütün vücûd yanması var🤯😂. 37 haftalık olduk attık kurtulsam diyorum ama lohusalık daha fena imiş 😱
oglusunakavusmayibekleyenanne Dryoz sabahı zor ediyorum sıcaktan bunaldim deliricem ya eşim üzerin e nevresim atıyor ben elimden gelse balkonda yatıcam afakanlar basiyo hayırlısıyla bi doğursak ya 34+4 olduk bu arada 😔😔
Minnaksercecik Ahhhh benimde hele gece uyuyamıyorum bel agrısı nefes darlığı 27 haftalığız daha allah yardımcımız olsun
Dryoz Sürekli kalkıp ayaklarımı yıkıyorum duş alıyorum hemen geri terliyorum allahım yardım etsin valla 😱🙈
Charlotte Haftalardır geceleri uyanıp ayaklarımı elimi yüzümü ensemi 4 5 kez yıkardım, dün akşam bir havluyu ıslattım koydum ayaklarıma 😴😴😴 ooohhh dünya varmış 1 kere kalktım sadece WC’ye 😆 deneyin arkadaşlar yatak biraz ıslandı ama sabaha kurumuştu bile sıcaktan fakat ben uzun zamandır iyi ıyudum😬
melike0710 oglusunakavusmayibekleyenanne ay benimkide öyle ben açıyorum pikeyi o örtüyo çıldırcam 🤣 karnım açık kalıyo bebek üşüyo sanıyo heralde😒 🤣🤣🤣
oglusunakavusmayibekleyenanne melike0710 hepsimi aynı olur allah'ım 😂🤣🤣 sabir versin allah'ım bize 🤣🤣