Emin5656
Acemianne12
sabahları 2 yumurta yiyorum. Haşlanmıştan bıktığım için bir haftadır hakiki tereyağında bol kaşarlı yapıyorum. Yanında da yine bir kaseye yakın kaşar yiyorum. Tahin- pekmez Ya da tahin helvası yiyorum bir de.
onun dışında günde bir muz yiyip,1 muzu da gece yatmadan önce süt, nesquik ve cevizle blenderdan geçiriyorum.gün içinde badem , fındık ve çeşitli meyveler tüketmeye çalışıyorum. Her gün bir kase yoğurt yiyorum. Yemek olarak et, kıyma,baklagil (nohut, bulgur, yeşil mercimek )tüketiyorum. Suyu için de havuç suyu içiyorum. Bol su içmem lazım ama su kadar midemi bulandıran bir şey olmadığı için günde genelde 1 buçuk litre içebiliyorum. Bir de 3-4 günde bir acilde doktorumun yazdığı serum takviyesini alıyorum. Ayrıca pregna formula ve ocean mikrofer takviyelerini kullanıyorum. Osteo formula da kullanmam lazım ama o da mide bulantısı yapıyor bu defa yemem gereken diğer şeyleri yiyemiyorum.
Ne yaparsam yapayım sanki az yapıyormuşum gibi bir hissiyata kapılıyorum. Sizce yaptıklarım yeterli midir ?