Mavi87 Haticecakirr eşim karnımı dinleyince pıt pıt duyabiliyor canım ama bende duymak istiyordum. Stetoskop cidden işe yaradı ya
Mavi87 Serapem karnınızın her yerinde deneyin. Benim 2 gündür sağ alt tarafta atıyor. Azıcık ortalara doğru dinlediğimde duyulmuyor. Mesela bi gün hiç duyamadım. Sırtı karnımıza dayandığı zaman çok net duyuluyormuş. Ara ara bi bakın yinede
Serapem Mavi87 o kadar merak ederek dinlemeye çalıştım ki sonradan dedim duyulmuyor demekki siz de böyle diyince tekrar deneyeceğim.ama dediğiniz gibi sırtı dönükse yine duyamam ama denerim saolun😘😍
Mavi87 EcemUgur01 😍😍 nekadar hızlı atıyor değil mi? Bazen heyecanlanıyor galiba, daha da hızlanıyor sonra yavaş yavaş sakinleşiyor 😊
Ruyasusam Mavi87 Saglik ocağındaki hemşire anne kalp sesiyle bebek kalp sesini nasıl ayırt ettiğini söylemişti.. bebegin kalp sesi atların koşarken çıkardığı nal sesi gibidir demişti 🥰😍🧿
Mavi87 Ruyasusam eveet, okadar hızlıki. Tazecik işte. Ömür ilerledikçe herşey yavaşlıyo canııııııımm ah ahh
Ruyasusam Mavi87 Kalplerini sevsinler onların 🥰 sağlıklı uzuuuuunnn ömürlü kalpleri olsun kuzularimizin 🧿😍🙏
SedaCeki Mavi87 bugunnnnn denedimmmm bebem steteskopa bolca tek attiktan sonra cok kisa bir kac kalp atisi yakaladim 🥰🥰🥰
Nur2198 nevamm1 aliekspresten bakabilirsiniz ben 11-12 haftalıkken almıştım 34 oldum hala ara ara kullanıyorum çok memnunum doktorum da bir zararı olmadığını söyledi. 130 liraya aldım tavsiye ederim ☺️
nevamm1 Nur2198 fiyatı çok uygunmuş aliexpressden gelene kadar doğururum heralde bide bu pandemi zamanı daha zor geliyor kargolar geçen yıl birşey aldım 3 ayda geldi tovbe etmiştim 😃
Arzuska Mavi87 benim bebişin sırtı dönük eşim 1 aydır falan kulağını dayayıp duyuyor😂 35+5 haftamız ☺️