Kızlar kayınvalidemle anlaşamıyorum her geldiğinde bir sorun çıkartıyor şu an kaynımın düğünü olacak bu ayın 26’sında geçen geldiklerinde elbise falan baktılar kendini bana da bakalım internetten dediler görümcem kendi rengini seçti bana şey yapmadan hemen sipariş vermiş sormadan ben de beğenmedim kendime gittim elbise siparişi verdim kendi aldığımı giyeceğim sorun şu ki yarın tekrar gelecekler Ayakkabı bakmak için görümcem le bana ben bu sefer onlarla birlikte bakmak istemiyorum kendim eşimden para alıp alıcam ayakkabı şalımı gecen sefer gibi kendi istediklerini aldırtırlar diye ayrı bakmak istiyorum ama kayınvalidem anlayışlı biri degil Salı geldinde bile benim izinim olmadan yatak odama girip kıyafetlerimi kurcaladı güzel giyinmiyorsan dedi eşimin görümcemin yanında beni ezdi bende soguk davrandim siz ne alıyorsanız alın umrumda degil dedim gidene kadar soguk yaptım bugun eşime eşin evi güzel temizlemiyor demiş görümcem evim temizdi cayını yaptım ikramlık koydum önüne insan gibi davrandım görümceme yine suçlu ben oldum Her geldiklerinde benim canımı sıkıyorlar yarın nasıl bir konuşma yapsam da benim üstüme gelmeseler fazla artık bana fikir verin insanca nasıl konuşsam da artık herşeyime karışmasınlar istiyorum siz olsanız nasıl bi konuşma yapardınız