nazli312 Herkese selam, 9 gün sonra ikili tarama için randevumuz var, tam 13 haftalık olacak sizce cinsiyet öğrenebilir miyiz? siz ne zaman öğrendiniz 😍
Tsara nazli312 ben 16 da öğrendim genelde kızlar geç gösteriyo yada doktorlar kesin emin olmak için 4. Ayı bekliyorlar hayırlısı olsun
dakpinar- nazli312 11. Haftada doktorum söyledi bana ama kesin midir tartışılır 😍 büyük ihtimalle size de söylerler ♥️
miniginannesi3 nazli312 ben bugün gittim ikili tarama icin soylemedi tahmin edin bari dedim yine yok dedi 😄 insallah sizinki söyler ben devlete gidiyorum sanırım bi 16 hafta olmadan da soylemezler
Meltemqq nazli312 12 haftada erkeğe benziyor dedi 16. Haftada kız dedi. Şuan 28 haftalık hala kız 😂 12 hafta çok erken 16 da kesinleşir bence seninde
dakpinar- Tsara kızlar geç gösterir diyorlar ya evet ben de duydum bunu çoğu kez 11. Haftada bize kız denildi , şaşırdım açıkçası bu kadar erken belli etmesine 😍
Tsara dakpinar- doktor kesin konuşmuş benim görümcem kadın doğumcu o bile kendi yeğenine kesin kız dememişti 11-12. Haftalarda 2. Cocugumdada başka doktora gittim oda 4. Ayda kesin söylemişti sadece 12 . Haftada bir ihtimal kız olabilir demişti öylede oldu az cok anlıyorlar ama kesinleştirmiyolar 🙃
Eeftailesi nazli312 gecen hafta gittim %80kız dedi 12 +4te .ama kesin olarak 16.cı haftada söylüyoruz dedi
Mom54544 nazli312 12 de tarama da kız tahmininde bulundu 16 da yüzde 80 dedi 17 de şehir hastanesine gittim methediliyor diye stajyer pipi görüyorum dedi 1 dkka bile bakmadan 😂 inanmadım tabikide ben hiç ona sonra özele devam ettim yine detaylıda yine kız dedi bı iki hafta içinde gideceğim değişkenlik varmı göreceğim 😊
Mom54544 nazli312 yoo aslında caylakligina verdim şehir dekinin ben tüp doktoruma güvendiğim için sonuçta adam la 1 yıldır akraba oldum bu süreçlerde ona güveniyorum sonuna kadar 😊