Miniktirtil Bebek9898 Ay bu nasıl bir tevafuk oldu ben şok 😲 buralar sicak Allah kolaylık versin gelme imkanın olsaydı agirlardim seni 😊 insallah esin gelmeden bebis tutarda güzel haberler alırız sen umudunu kaybetme 10 gün kaldı pes etmek yok 🤲
dtbsra6 Bebek9898 evet evet dediğin gibi adet ağrısı ve aşırı bi şeffaf akıntı var ama daha günümüz var dur bakalım belki tutar. 13-14 ünde ovulasyon gördüm bekliyoruz şimdilik 🙏🏻
Hosgeldinbebek Bebek9898 ahaha 😁 sizinle hatırlamıyorum konuştuğumuzu ama @Omay0707 ile aynı ayda kimyasal yaşadığimz için aklımda kalmş
Arzum1 Ugurbocegim yok kuzum çatlama iğnesinden sonra ağrı normal ama idrara sık çıkma değil dedi idrar istedi yaptım enfeksiyon çıktı
Arzum1 Ugurbocegim antibiyotik verdi bu süreci engelermi dedim hayır dedi iyice korkmaya başladım ya tedavi boşa gitiyse dölenme olmadıysa
Ugurbocegim Arzum1 ama zararli gebelik olusumundaa bu süreçte ağrı kesiciler bile tehlikeli migrenim var ilaç almıyorum idare ediyorum canım
Ugurbocegim Arzum1 doktor daha iyi bilir diyeceğim ama genelde bu böyle yinede işine karışmak gibi olmasın
Arzum1 Ugurbocegim verdi ilaçlar gebe olan hastalarımızda bile kulanılıyo dedi ona göre veriorum dedi doktorum çok iyi aslında bile bile vermezdi diye düşünüyorum
Arzum1 Ugurbocegim ay hadi inşallah bir birimize hayırlı haberler veririz haber ver banada arzuuk62 😘🥰