Seyda1990 Bebek9898 HCG testim 0.25 çıktı yumurtlama gunum 15 hazirandi ben o günü degerlendirdim cuma kan verdim Pazartesi aldım negatif çıktı . Niye erken kan verdin dersen Amh hastasıyım yumurtlama gününü degerlendirince çıkar diye düşündüm ama çıkmadı adetime 1 hafta var şuan
Nklciliss1 İyi günler herkese. Regl günüm 27 si görünüyor. Çatlama iğnesinin 13. Günü ben test yaptım negatif çıktı. Yaşayan var mı bunu. 2 sene olacak bi düşük yaptım
Miniktirtil Bebek9898 benimde yok sanırım iki gündür belim çok ağrıyor yumurta akı kıvamında akıntimda oldu bugün test yapayim dedim negatif yani beş gün kaldı önce ki testimi adetim dört gün gecikince yapmistim bilemiyorum erken mi yoksa gerçekten yok mu 🤦♀️
Miniktirtil [url=https://resimyukle.link/i/lFeeX][img]https://s3.eu-central-1.wasabisys.com/iresim/lFeeX.jpg[/img][/url]
Bebek9898 Miniktirtil test soluk gözüküyo net göremiyom aşkım🤷♀️ Belki adet olmıcan kimisi gec döllenme ile adetten snra öğreniyo Daha adet olmadın dur bakalım🤲😍
Miniktirtil Bebek9898 hayırlısı kuzum hersey Allahtan dediğin gibi daha vakit var ben önceki hamileleligimi adetimin dördüncü günü çokta net olmayan Bi çizgiyle öğrendim yani bilemiyorum umarım bu da öyledir 🤲
Bebek9898 Miniktirtil benimde bi önceki hamileliğimde adete 6 gün kala 145 değerimile öğrendim Şimdikini 9 gün kala 15 değeri ile öğrendim Hepsi aynı olmuyo işte🤷♀️
Miniktirtil Bebek9898 masallah subhanalllah erken dolleniyor demekki herkesin aynı olmuyor benimde adetim beş gün geciktiginde değerim 370 falandı benim geç döllenme oluyor demekki 🤷♀️
Ebru2432 Miniktirtil benimde 24 u bugun ama gelen giden yok bekliyorum gerci 2 gun gecikti gecen ay bakalim ama hiç bir belirtimde yok
Miniktirtil Bebek9898 insallah canim benim yürekten diliyorum Allah kimseyi evlatlarıyla, evlat yokluğuyla sınamasın insallah. Benimde Bi tarafım hep buruk adet dönemlerinde bile kalbim sıkışıyor insallah bundan sonrası hep güzel olur 🤲
SumeyyeBaltaci Bebek9898 canim test yaptım az önce negatif maalesef birkaç gün daha beklerim olmazsam kan veririm😊