GlgnOlgn Kızlar 33. Haftamdayım bebeğim sürekli hıçkırıyor sizdede böyle oluyor mu bende mi çok oluyor acaba ?
Mavi87 GlgnOlgn benim bebeğimde de çok oluyor. Pıt pıt sürekli. Hiçbir sakıncası yokmuş sordum doktora
Aylin2011 GlgnOlgn ilk kızımda çok yaşadım hiç durmadan hıçkırırdı doğdumda da çok hıçkırırdı şimdi 7 yaşında arada yine tutar 😂
Neseli5 GlgnOlgn hıçkırması bebeğin akciğer gelişimini ve diyafram gelişimini gösterir, hıçkırması istenen beklenen bir durumdur
Vera_vera GlgnOlgn benim bebeğimde hıçkırıyor hergün ve benim çok holuma gidiyoru elimi karnımın üstüne koyup hıçkırıklarını dinliyorum
Leylak1626 GlgnOlgn bugün daha doktorumla konuştum. Anne karnında hickirma refleksi fazla olan bebek doğduğunda ciğerleri deki suyu daha kolay atıyormuş☺️
GlgnOlgn Vera_vera evet benimde çok olunca endişelenmeye başlamıştım notmal mi diye randevumada daha var
-Cansu- GlgnOlgn benim kızımda 32+5 günde 3 kez rahat hıçkırıyor normalmiş canım doğuma hazırlık yapıyormuş bide cigerleri hıçkırdıkça gelişir diyorlar bakalım 🤪 😍
Melisaalagoz GlgnOlgn canım benimde sürekli hıçkırıyo sıpa doktor normal dedi acı yedigimde yazık hıçkırıyo bende yemiyorum hafif bile insan üzülüyo normalde de hani kendimi hıçkırık tutsa sinir oluyorum gecsin hemen diye 😂 oda öyle diyodur belki