PhilipsAvent Hamilelik dönemi sizin için ne kadar heyecan verici bir dönem olsa da aynı zamanda göz korkutucu bir evredir. Bu dönemde ilk verilmesi gereken kararlardan birisi ise bebeğinizi nasıl besleyeceğinizi seçmektir. Philips Avent olarak, bebeğinizi daha uzun süre emzirebilmenize yardımcı olmak adına hazırladığımız ‘’Emzirme Rehberi’’ ile kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksiniz. Rehberimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz! http://www.hamileveanne.com/wp-content/themes/hamileveanne/images/PhilipsEmzirmeRehberi.pdf
Heather PhilipsAvent hayalimde hep sütüm şakııır şakııır akıyor bebeğimde hemencik emiyor güzelce😁 💖 inşallah öyle olur😬
Mosimosi PhilipsAvent biberonunuzdan çok memnunum 🙏 Boğulmayı önlüyor, meme reddine sebep olmuyor, tasarımı da güzel daha ne olsun 😊 Emziklerden de çok memnunum, uyumasına yardımcı oluyor bebeğimin. Susturucu olarak kullanıyorum 😁
ilknuryuce incikevsr ay benimde yok hamileliğimde biraz daha büyüdü ama içine kaöıyor ve yarık yarık acı yok ama yarık yarık duruyor çok mu zor oluyor
Durukayra Mosimosi merhabalar boğulmayı önlüyor demişsiniz hangisi acaba koduyla yollar misiniz yada görsel olarak simdiden tesekkur ederim☺
Elifrana PhilipsAvent emzirmede çok büyük sorunlar yaşamış bi insan olarak yazıyı baştan sona okudum, keşke daha önce bu bilgilere sahip olsaymışım
Ozanin_annesi Bende gogus ucu kreminizi aldim aldim ama kullanmaya baslamadim. 27+1 haftaligim ne zaman baslamam gerek ve gunde kac kere bir de emizrirken nasil kullanacagim kac kerr
OzlEmrah PhilipsAvent İkizlerimi hem emziriyprum hem mama veriyorum biberonunuz harika çocuklarım hem meme ve hem biberonu alıyor doğdukları ilk günden beri. Aslında Aventin herşeyi harika 😊
Pinkmom Arkadaşlar,yenidoğan için kaç cc almak gerek? Bir de ağız deliği en küçük olan yavaş akımlı olan var mı? Akıtma sorunu çok oluormuş bunun için önerileriniz nedir?
Mtlduru PhilipsAvent süt sağma makinanızın tüm parçalarının temizliği ve Türkçe tam nasıl kullanılcağıyla ilgili tam bir videonuz yok hazırlanırsa çok güzel olur
Damla________ Sezeryan yaptım ben Allaha çok şükür ilk günden beri sütüm yetiyor allah herkese nasip etsin mama maddi manevi zor