Kubragunes Bende aynı korkular içindeydim.. 37 haftalık 2070 gram doğdu. Bugün 2. Günümüz. Çok şükür kuvoze girmedi yanımızda yarın taburcu olacağız. Evet çok küçük ama bütün refleksleri var. Hiç takma kafana, sağlıkla gelecek bebişin
balimm04 [silindi] evet bende bir önceki hamileliğimde her gün canım çeke çeke yiyiyordum her kahvaltı da ve oğlum 41+5′te 3800 kg doğdu
MDT [silindi] ayy haşlanmış yumurtadan midem bulandığı için ben her gün 2 yumurtayı hakiki tereyağında bol kaşarlı yapıyorum. Bilmeden doğru bir şey yapıyormuşum demek ki ☺️
Nisavedaseyday siractuba canım benim neler yiyip içiyorsun bilgi veririmisin rica etsem maşallah maşallah bebisine
siractuba Nisavedaseyday muz çok yedim kaşar arada sütte öyle çok tuketmedim ama bi ara cig badem ceviz ve muz özellikle muz çok kilo aldırıyor ve benim iştahım hiç yoktu 75 ile hamile kaldım şuan 2 aydır kilo sabit 80 oldum yemek yiyemiyorum ama brbegin kilo alacağı şeyler yemeye çalıştım hrp karpuzda iyi gelio diyolar
masalinannesi12 mavis24 kızım 3 yaşında 42 haftalıktı doğduğunda ve 2500 kilo doğdu hastaneden çıkışımız 2300 kg di ama çok şükür sağlıklıydı kilosuna hiç takılma yeterki sağlıklı olsun 🤲🏻💕
hunilianne mavis24 ben bugün doktora gittim 36. Haftadayım benimki de 2550 gr benim bebiş de zayıf olacak anlaşıldı. İnşallah doğana kadar biraz daha kilo alır yavrularımız. Ama doktorum sağlıklı olsun da kilo önemli değil dedi. İlk bebeğim 34.haftada 2300 doğmuştu minicik oluyo kuş kadar ama büyüyo Allah sağlık, ömür verince
Susamtanem2 mavis24 sağlıkla kucağınıza alın ultrason yanılabiliyor belki 3 e yakın ya da 2500 altı da olabilir ama içinizi ferah tutun Rabbim rızkını yazmıştır düşünüp stres yaparsanız sütünüzü etkilersiniz zayıf doğan bebekler daha hızlı toparlıyor diye biliyorum
mavis24 Susamtanem2 ya zaten göbeğim hiç yok 2.5 olduğuna bile inanasım yok 5 aylık gibi göbeğim var iç karnım geniş ama yinede göbeğim hiç yok bebeğimin zayıf olduğunu hissediyorum
Gul76 mavis24 canm kilosu az degil ablamda ayni kiloyla dogurdu zayif diye bisey olucak diye bisey yok oyle dusunme gönlünü ferah tut bisey olsa zaten doktor der
Hyrynur mavis24 nie sezeryan ben ilk kızımı 29 haftalık dogum yaptım riskliydi benmki 1.250 gr dogum yaptım ve şişi indi 1 kiloya düştü tekrar kilo aldı kiloya takılmayın sağlıgı yernde olsun yeterli doktor secmi çok önemli bence sezeryanı artık sadece riskli durumda kullansalar çok daha iyi olcak
Elif0712 mavis24 ultrason da 200 grcasagi veya yukari yanilma payi vardir bnm kizim 2400 gorundu 2600 dogdu ama arkadasimin bebegi 2900 dediler 2500 dogdu baya yanilmis onda ikinci bebegimde 3 kilo dedi dr dedigi gibi dgdu kiloya takmayin bu kiloda kuvez gerekmez emdikcede buyur acigi kapartir saglikli dogdun ona odaklanin 2 kilo doganda büyüyor kendinize bunu stres yapmayin her gece doguma kadar muz yiyin sut icin besler korkulacak birsey yok
1Nihal mavis24 son haftalarda bebeğimin kilosu 2300 de kalmıştı ciğer geliştirici iğne yapıldı doğumdan 1 gün önce 2800 dü kilosu. Doğumdan çıktığımda sorduğum ilk şey kilosu olmuştu be 3090 dı. Eğer bebeğiniz sağlıklıysa lütfen kiloya takılıp üzülmeyin. Şimdi 3 aylık oldu oğlum çok şükür kilo alıyor. Hatta zayıf doğan bebekler daha hızlı kilo alıyor🤗
3MelekAnnesi3 mavis24 2500 dogarsa hastane cıkısına kadar 2300 2200 bile düşebilir neden geri kalmıs merak ettim kuzum inşallah 1 haftada 3 e yaklasır sorun yasamazsın
mavis24 3MelekAnnesi3 bilmiyorum ki boyu uzun ondan zayıf dedi baya iyi gidiyodu boyu 52 ondan zayıf olur dedi
busbusssss mavis24 kızım ultrasonda 1450görünüyordu 2.375gram doğdu. Hastane çıkışının içinde kaybolmuştu resmen 48cm boyuyla🙃 hastaneden çıkınca 10günde 500gram almıştı 1aylıkken 1.500gram aldı hemşire çok şaşırmıştı ama demişlerdi zayıf bebekler çok çabuk toparlıyor diye. Hiç merak etmeyin
Linam6868 mavis24 Kızim 37+1 de doğdu zayıftı ama kuvezde hiç yatmadı çok şükür sarilikta geçirmedi sağlıklı olsunlar da doğunca kilo alıyorlar