Aliasafmom Gögüs pompası alıp almamakta kararsız kaldım ancak almak kolaylık sağlar diye düşünüyorum. Kullanışlı bir ürün almak istiyorum sizler hangi ürünü alıp memnun kaldınız? MANUEL Mİ yoksa ELEKTRİKLİ olandan mı tavsiye edersiniz? 🤗
bebisini-bekliyor Aliasafmom ben kivi elektrikli aldım uygun ama naısl cıkar bılmıyorm yorumlar güzel diye aldım
Tugbamete Aliasafmom benim elektrikli lansinoh marka çok memnun kaldım ben acıtma yapmıyordu ve güzel sağım yapıyordu ama toplasan 5-6 kez kullandım çalışmadığım için oğlumu her istediğinde emzirdim birde öyle göğüslerimden taşcak kadar sütüm olmadı hiç 🙈
metehaninannesiii Aliasafmom ben şuan düşünmüyorum almayı inşallah yeteri kadar sütüm gelirde ona ihtiyacım kalmaz elimde kalmaktansa baktık süt gelmiyor hemen o an alırım diye düşündüm alacak olursam da kiwi gogus pompasi elektrikli onu dusunuyorum
bebisini-bekliyor Aliasafmom yok canım suan 33.haftadayz ben çalıstıgım için elektrikli tercih ettim sagıp bırakacagım için manuelle uğraşmak zor olur
Aliasafmom @Tugbamete manuel alsam acaba iş görür mü diye düşünüyorum ama elektrikli daha cazip geliyor kullanım açısından 🤷♀️☺️
Tugbamete Aliasafmom ben manuel de aldım hastane çantama koymuştum göğsümün ucu çıkmaz falan diye al demişlerdi ama zor geldi bana bide biraz canımı acıttı açıkcası
Aliasafmom @metehaninannesiii bende kararsız kaldım Lansinoh cok öneriliyor ama mochi de iyi gibi bilemedim 🤷♀️
metehaninannesiii Aliasafmom lansinoh en iyisi ama çok pahalı geliyor bana kiwi kullanıcı baya olumlu şeyler söylüyor
Aliasafmom @Gonul_enes memnun kaldınız mı peki? Yani acıtma vs yapıyormu? Allah bağışlasın bu arada ☺️
Gonul_enes Aliasafmom yok arkadasim acitma vs olmadi memnundum ama ben 7 sene once almistim, hala aynimi herseyi bilmiyorum ama saglamlik ve sagma konusunda basariliydi
Aliasafmom @metehaninannesiii evet doğru kullanamazsam verdiğim paraya yazık olcak daha makul bişey almak en mantıklısı gibi. Mochi içinde güzel yorumlar var ama biraz daha araştırmak gerek tabi
kadriye25 Aliasafmom mochi daha çok akan sütü toplamak için süt sagmak için kullanışlı değil bence. Bende veron marka var çok kullanışlı elektrikli pompa🙂
Aliasafmom @metehaninannesiii elektrikli olarak en makul dediğiniz gibi kiwi kullanımıda iyiyse onu tercih etmek mantıklı
Cansuomerali Ben lansinoh kullandım bayağı memnun kaldım elektrikli olduğu için güzel sagim yapıyor. Tavsiye ederim
Aliasafmom @Cansuomerali siz ne kadara almıstınız indirime galan giriyormu hiç ona göre biraz takip eder öyle alırdım 🤗
Cansuomerali Aliasafmom canım ben 4 yıl önce almıştım eczaneden 170tl idi şimdi pahalıdır ama memnun kalırsın yani gögüslerim Bi ara yara olmuştu makine ile sagip sagip verdim göğüsleri acıtmıyor hic.hemende sağiyor
Aliasafmom @Tugbamete manuel banada biraz zor gibi geliyor elektrikli kolaylık sağlar diye umuyorum en iyisi ben elektrikli modellere odaklanayım tesekkür ederim tavsiyeniz için 🤗