Hamimom Ya kızlar ben aynı özel hastanede iki doktora gittim şimdi ilk doktoruma geri dönmek istiyorum ama çekiniyorum bizi beğenmedi ona gitti falan diyip kötü mü ilgilenirler acaba
Azramm33 Hamimom öyle yaparsa da farklı bir hastane nin farklı doktoruna gidin. Özelde doktorun hasta seçme hakkı var. Ben hem özele hem devlete gidiyorum şuan kendi özelde ki doktorum da bunu biliyor.
AkademisyenAnneee Hamimom Özel hastanenin sisteminde daha önce kime gittiğiniz gözüküyor eğer doktorunuz egolu biri değilse problem yapmaz . Benim bir doktorum tavır bile yapmıştı
Beyzan Hamimom hiç öyle düşünmezler. sonuçta bu insanlar bir hastayı iyi etmek için hipokrat yemini etmiş. Özellikle kadın doğum doktorları kadınların en hassas en kaprisli zamanlarına şahitlik ediyorlar o yüzden sorun etmezler
baby_mama Yok yok hiç öyle düşünmeyin doktor seçmek, değiştirmek, başka doktor denemek, tekrar geri dönmek vs bunlar sizin en doğal hakkınız, hekim olarak söylüyorum bu tür komplekslerden arınmış oluyoruz ve empati yapabiliyoruz bir çoğumuz ☺️
ZumrutHanim baby_mama Benim dis etlerimde bazen sisme oluyor oyle zamanlarda klorhex gargara yapardim gecerdi. bulantim cok oldugunda bisey yiyememekle beraber dis fircalahamiyorum cunku öğürüyorum. tuzlu su gargara disinda tavsiyeniz olurmu :/
baby_mama ZumrutHanim diş macunu kullanmadan, boğazınıza doğru çok götürmeden fırçalamaya çalışın, fırçalayamadığınız zaman en azından suyla sık sık güzelce çalkalama yapın. Bulantı dönemleri böyle maalesef bu şekilde geçirmekten başka çare yok. Hamilelikte diş etleri daha fazla şişme yapar, o zaman da dişlerinizle beraber diş etlerinizi de süpürme hareketiyle fırçalamaya özen gösterin, arada yine gargara kullanabilirsiniz ☺️
ZumrutHanim baby_mama dis etinden dişe dogru süpürme degil mi diseti cekilmesi de başlamış gargara tuzlu ılık yeter degil mi
baby_mama ZumrutHanim evet diş etinden dişe doğru canınızı yakmayacak şekilde baskı uygulayarak fırçalama yapın, tersi şekilde yapmayın diş etleri daha fazla çekilir. Tuzlu su ile gargara aynen, klorhex kullanmayın hamilelikte. Bulantılar azalınca diş macunu ile rutin fırçalamaya devam edin ama ☺️ diş eti çekilmesi varsa diş ipi ile araları da temizleyin, oralarda kalan besinler daha fazla çekilme yapar.