Lilyrose Bizler için deterjan önerisi istiyorum siyahlılar ve renkliler için hangi sıvı deterjan önerirsiniz ve beyazlar için hangi toz deterjanı? Renkliler için toz deterjan da olabilir
Kuben Lilyrose Beyazlar için Ariel kullanıyordum değiştirmek istiyorum o markayı artık öneriler için bekliyim burda. Renkliler için Bingo sıvı deterjan kullanıyorum memnunum.
Minigim-ben Lilyrose canim omo sivi deterjan kullanıyorum 2 yıldır memnunum ben. Renkliler için olani
LimonCocuk Lilyrose 🍋beyazlar için 10 yıldır Ariel kullanıyordum şimdi son bir yıldır da "Omo domestos etkili"kullaniyorum( çok memnunum👍🏻) 🍋siyahlar ve renkliler için de Perwoll kullanıyorum(kokmuyor) Perwollden kısmen memnunum🤔
Lilyrose Redpepper sıvı deterjanlar kokulu olduğu için ayrıyeten yumuşatıcı koyuyormusunuz eğer koyuyorsanız kokular karışıyormu
Kuben Lilyrose Annem kullanmıştı memnunum diyordu bir ara Omo kullanmıştım ondan da çok memnun kaldım
Pembe_duslerr Lilyrose siyahlar için perwoll renkliler için perwoll kullanıyorum yumusatıcıda kullanmıyorum kendi kokusu harikaaa.beyazlar için ariel ve yumusatıcı kullanıyorum..