iremsenasayar yakın zamanda burda doğum yapan var mı acaba, memnun musunuz önerir misiniz, normalde körfez marmara’ya gidiyorum kontrole ama doğumu nerde yapacağım konusunda kararsız kaldım, şimdiden teşekkürler🌸
1999luanne iremsenasayar Alikahyadan çok olumsuz yorum aldım o yüzden hiç tavsiye etmem illa devlet isterseniz körfez devlet hastanesi radia hanım diyebilirim
Nrokc iremsenasayar 28. haftamızdayız şimdiye kadar Cihan hastanesi Betül hanımla geldik bundan sonrası ve doğum için bende orada düşünüyordum çok olumsuz yorum üstüne gözüm korktu ve rotayı Gölcük Necati Çelik devlet hastanesine çevirdim özellikle ebelerini çok çok övüyorlar 🙂 Çarşamba günü ilk randevum var tecrübelerimi paylaşırım isterseniz 💁🏼♀️
sumeyraballl iremsenasayar ben kontrole gittim hiç memnun kalmadm tavsiye etmiyorm doktorları çok ilgisiz sanki işlerni zorla yapıyolarmış gibi halleri var
G493m iremsenasayar merhabalar Marmara devlet hastanelerinden farksız şekercim orda paranla rezil olacağına git devlette doğur daha iyi acil bi durum iğne vs olmadıktan sonra ben gitmiyorum açıkcası dünya kadar adliyede dosyaları var zaten umursuzlar Leyla hanıma giden bi tanıdık vardı ben burda olursam doğuma katılırım demiş böyle şey ne gördüm ne duydum neye göre millet sana muamele geliyo o zaman karar senin ama verdiğin paraya yazık marmaraya
iremsenasayar 1999luanne zaten şu an alikahya düşünmüyorum olumsuz çok şey okudum duydum dinledim bende🌸
iremsenasayar Nrokc teşekkür ederim ama gölcük bana çok ters kalıyor açıkçası şuanlık körfez marmara’yı düşünüyorum çevremde orda doğum yapıp memnun kalan çok var💁🏻♀️🌸
Hmyraksoy Nrokc eğer giderseniz ve bu konu hakkın da paylaşım yaparsanız çok sevinirim. Bende düşünüyorum çünkü😍
sumeyraballl iremsenasayar evet canm öneri üzerine gittim pişman oldm gittiğme eşim hemen özelden doktor baktı
sumeyraballl iremsenasayar internete yaza bilrsn alikahya hastnesi şikayt diye ordkileri oku aklın şaşıck
iremsenasayar G493m teşekkür ederim, doğumla ilgili şahsen bişey diyemem çevremde olumlu şeyler duydum bi kaç kişi orda yapmıştı doğumunu ama muayene konusunda açıkcası benim bi şikayetim yok şu ana kadar memnunum gayet ilgiliydi memnun kalmayanları da okudum evet ama dediğim gibi muayene konusunda bi sorun yaşamadım şu anlık doğum içinde daha nerde yapacağıma karar vermedim, siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz🌸
Nrokc Hmyraksoy 1-2 saat oluyor Gölcük Necati çelik devlet hastanesinde olan randevumdan geldim . Detaylı yazayım herkes bilgilensin ilk izlenimim olarak beğendim, gebe takipteki ebe gayet Güler yüzlü düzgün anlatımlı ve ilgiliydi. Doktorum Ayşegül Özlem Orbay oda gayet güzel ilgilendi herşeyine ince ince baktı bilgi verdi. Doktorun yanında nerdeyse 10 dk kaldım bi devlet hastanesinde daha ne olsun 💁🏼♀️ detaylı yaptırmadım zaten haftamda geçti dedim 28 haftalık gebeyim. Küçük bişiye takıldım sevk yazıcam umuttepede detaylı yaptır bi bakayım içim rahat etsin dedi sağolsun ben çok memnun kaldım şimdilik böyle. Kan tahlili vs istedi onları da yarın yaptırıcam tekrar görecek doktor hanım isterseniz yine yazarım 🤗
Hmyraksoy iremsenasayar kuzum gözünü korkutmak istemem ama madem gitmeyi düşünüyorsun ben de tavsiye etmeyenler arasında olurum. Yakın arkadaşlarımdan birisi orada doğum yaptı. İç-dış 80 küsür dikişi oldu. Ebe ve doktor çok kötüymüş. Hiç yardımcı olmamışlar. Yırtılması vs çok fazla olmuş. Birkaç ay afedersin poposunun üstüne oturmakta aşırı zorlandı. Normal doğum yaptı ama sezeryanlık vaziyetteydi. Müsaade etmemişler. Yardımcı da olmamışlar. Tabiri caizse “hayvan gibi davranmışlar.” Yine sen bilirsin tabi🌸
iremsenasayar Hmyraksoy anladım teşekkür ederim söylediğin için, araştırmaya devam edicem bu gidişle🤦🏻♀️
Busra333 iremsenasayar merhaba cnm ben konaktayım ama hamilelikten önce bir kere rahatsızlandım gece acilde Alikahya ya gönderdi kadın doğumcu bir kadın doktor vardı. Ben aglayarak gittim çektiğim agrıyı tarif etmem zor ve kadın bana o kadar kötü davrandı ki anlatamam. Oraya oturma buraya otur dalga geçer gibi konuştu bende en son kızdım düzgün konuşur musunuz görmüyor musunuz suan buraya muhtaç olmasam durmam burada herhalde diye kalkıp gidecekti ben kızınca dedim bakın alttan tamam. Anlayış sıfır ilgi sıfırdı o kadar kızdım ki. Ama illa ki iyi doktorları da vardır. ? Benim gittiğim kısa boylu orta yaşlarda bir kadındı.. böyle kötü bir tecrübem oldu
iremsenasayar Busra333 geçmiş olsun çok gerçekten şaka gibi öyle bi durumda kalsam ben sizin kadar sakin ve kibar kalamazdım kesinlikle siz yine sabırlı davranmışsınız Allah bi daha yaşatmasın inşallah, zaten daha öncede dediğim gibi alikahya listemden tamamen çıkmıştı şu an iyice soğudum Allah düşürmesin oraya ne diyelim🤦🏻♀️
Busra333 calikusu_03 hatırlayamıyorum ismini ben gideli 1 yıl olmustur. Ama gerçkten böyle bir muamele gördüğümü de hatırlamıyorum normalde devlet hastanelerini ben her zaman daha çok severim para kazanma amacı gütmedikleri için ama rezillikti zaten Ağrı’dan ağlayarak girdim çok daha kötü bi şekilde çıktım bir de bana kızdı seni hangi doktor gönderdi sevk etti kadın doğumla ilgin yok dedi hastalığının halbuki diğer doktorun suçu eğer doğruysa bile dediği kistler vardı röntgende yumurtalığımda.