Hsynftm 25 +2 günlük hamileyim kizlar hic hareket etmiyor gunde iki kere nedeni ne olabilir normal değil çünkü önceleri boyle olmuyordu korkuyorum kontrolüme var daha ne yapmam gerekiyor
Alpmetecan Hsynftm herşeye rağmen bu doktora görün içinde rahat eder bence , seni endişe ettirmek istemiyorum ama bana az gibi geldi , hep boylyese git değilse normaldir
Glbnpk Hsynftm 28. Haftamda 2 gün hiç hareket hissetmedim. Evham yapıp doktora gittim. Çok iyiydi. Doktor olabilir böyle normal, her hareketini de hissetmezsin zaten dedi.
Papatya-34 Hsynftm çikolata ye salla karnını doktorda öyle yapıyor haraket etmeyince ona göre devam ederse doktorunu ara
Askiminannesi Hsynftm suyun azalmış olabilir benimki cok hareketli suyun iyiyse bebek hareketli olur demişti doktor. O haftalarda bazen buyuk tekmelr atmiyor elini karnina koyup hissetmeye çalış icerde dönüyordur bebiş
Aysobaciniz Hsynftm pazartesi gününden beri benim bebeğimde de azalma vardı doktorum baktı sıkıntı yok dedi bugün sabahtan beri hop hop resmen zıplıyor yani günden güne değişiyor hareketleri