svksym Kizlar merhaba e bebeğin urunu olan baby mom gumus kapak kullanan var mi olumlu olumsuz yorumlarinizi merak ediyorum bir de benim gogus uclarim biraz irilesti boyut olarak nasil geliyor rahat edebilir miyik bilmiyorum magazina gitme şansım yok suan
MercimekannesiN svksym canım kalkan yada bal mumu farketmez önemli olan yara olmadan göğüs kremi ile kullanmak. Yani daha göğüs ucu normalden kremi sürüp, kalkanı yada bal mumu koymak, ben 35 haftamdayim şuan çok rahatım, ağrı sızı yok, dene sende.
mom02636 svksym gümüş kapak yerine kesinlikle kalkan tercih edin göğsünüzle çamaşırınız arasına mesafe koyduğu icin sürtünme yapmıyor tahriş ve yara olmuyor iki çocuğumda da kalkan tercih ettim ilk de yara olduktan sonra tecrübe edinmiştim ikinci de tecrübeli olduğum icin hemen kullanmaya başladım çok şükür bi kez bile yara olmadı,ayrıca haznesi olduğundan dolayı akan sütünüzü biberona boşaltıp bebeğinize verebiliyorsunuz akan sütünüz de ziyan olmuyor
svksym Kediannesi123 kullaniyorum ama gögüs ucum hala çok aciyor emerken. ucu kizarik kullanmasam daha mı kotu olurdu bilmiyorum nemli tutuyor ama kizariklik gitmiyor 46 gunluk olduk bu arada her gun taktim
GSenayG Bende almayı düşünüyorum ama illaki ihtiyacımız olucak mı?yara ve kuruluk olmasın diye kullanılıyor değil mi🙄🤗 tecrübe eden arkadaşlar bizimle paylaşın lütfen 😊🥰
Kediannesi123 svksym benim de 15 gün oldu doğum yapalı lansinoh krem ikinci pakete geçtim gümüş kapak mı alsam diye düşündüm ama ona rağmen kızarıklık varsa almayayım. Çok teşekkür ederim