havvakaratas_09 Değerli hamile annelerim bebeğime bornoz alıcam ama hangi marka almamı tavsiye edersiniz internetten Alacağım için yumuşak mi sert mi bilemiyorum rica etsem yazar mısınız 😊
Gizem___ havvakaratas_09 yenidoğan bebeğe alacaksanız bornoz yerine başlıklı havlulardan alsanız daha kullanışlı olur sizin için. Çünkü banyo yaptırıp hemen sarıp kurulayıp hızlıca giydirmeniz gerekecek kafa ya da kol geçirmeyle falan uğraşmaya vakit kalmaz 😅
Nursenaplt havvakaratas_09 kitikate markasının ürünlerini kullandım şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine aynı markayı tercih ettim. Sizde bakabilirsiniz. %100 organik pamuk ürünleri var
dakpinar- havvakaratas_09 09♥️ Ben aydın merkeziyim de 😍 isminizin sonunda görünce sormak istedim 😍♥️
havvakaratas_09 dakpinar- aaaa ne güzel aramızda 45 dklik bir yol var Rabbim sağ salim kurtarsın ❤️🥰🤲
Gururunannesi havvakaratas_09 e bebekten hem başlıklı havlu hemde bornozu aldım. Güzel duruyor. Çeyiz yapıyorum o yüzden ikiisnden de aldım
Narin9 havvakaratas_09 ben lsw normal başlıklı aldım ama biraz sert oluyo. İstersen yine al büyüyünce kullanırsın. Yenidoğan için en güzeli müslin ortü hemen çekiyor yumuşak oluyo bide bornoz gibi almak istersende müslin kumaş olanlar var 😊