Tkr Anneler ben acemiyim dün bütğn gün karnım ağrıdı ama kan veya kahverenfi akıntım yoktu. Doktorum kan olmadığı sürece sorun yok dedi. Bugun kalın çorap falan giydim sıcak tuttum kendımı karnımın ağrısı hafifledi. Diyeciğim üşüyünce karın ağrır mı?
Morvy Tkr bence olabilir herkes hamileliği farklı geçiriyor hem hamilelikte çok hassas oluruz eğer dayanılmayacak bir ağrınız varsa ve gaz sancısı değilse parol içebilirsiniz🙏🏻
Hatice9620 Benimde dün akşam çok ağrıdı karnım progestanı fitil olarak kullandım geçti doktoruna sor Bi cnm kullanılabilir mi diye 😊❤️
Tkr Morvy fazla paniğim az ağrıyı büyütüyorda olabilirim ama dün sabahran buyana hep kontrol ediyorum hiç leke yok Allaha şükür
Morvy Tkr çok iyi anlıyorum insan evham yapıyor endişeleniyor. Bende tam 10. Haftada bişeyden şüphelendim doktora koşmuştum halbuki büyütecek bişey yoktu ama elimde olan bişey değildi iyikide gitmişim çünkü gitmeseydim kafayı yerdim. Sizde en azından içinizi rahatlatmak için doktora gidebilirsiniz:)
Berrakkk Bende 10. Haftadayım karın agrım ve alt karın bölgemde agrı oluyo gaz oluyor bende şişkinlik oluyor bişey olmaz inşallah
Berrakkk Tkr doktorum hormon değişikliğinden dolayı mide rahatsızlıkları, şişkinlik olabilir dedi. Gayet normal dedi sıvı tüketmeye çalışmamı söyledi ve kuru kayısı ye dedi sabahları 3 4 aya kadar sürebilir bazende daha fazla …