Gayeslyrtt Kızlar 10 gün önce sezeryan oldum saçlarım da aşırı beyazlar çıktı 9 ay dır boyamıyordum acaba boyasam olur mu doktora sordum doktor tıbben sakıncası yok ama ben sana ne boya ne boyama derim dedi
Fatmakara97 Gayeslyrtt sıkıntı yok canım vaktin olursa boyayabilirsin bi kuaför olarak tehlikesi yok ama kokusundan rahatsız olurum dersen maskeyle yapabilirsin
nevamm1 Gayeslyrtt canım benimde beyazlarim çok ben Hint kınası yaptım ama bidaha boya yapamiycam galiba kuaför çok korkuttu beni ama başka yolumda yoktu beyazlar çok psikolojimi bozuyordu
Gayeslyrtt Fatmakara97 vaktim var aslında kuaför evimin yanı hemen bebeğede kayınvalidemle annem bende onlar biz bakarız diyorlar
mybabyboy1 Ben de 30 haftalık hamileyim saçımı boyattım, doktorum amonyaksız boya olduğu sürece sıkıntı yok dedi
Gayeslyrtt mybabyboy1 bende hamileyken sorduğum da yine aynı cevabı vermişti doğal boyayla ne boya ne boyama derim dedi korktum boyatmadım ama şimdi de emziriyorım diye korkuyorum allahım saçlarım bembeyaz oldu 😂
Fatmakara97 Gayeslyrtt iyi olur canım em değişiklik olur bende doğumdan sonra 40ım çıkana kadar yaptırırm müsait olunca kuaförde evin dibi zaten 🥰